Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krwawienie a ciąża

Polecane posty

Gość gość

Okres spoznial mi się już 6 dzień . Na dwa dni przed spodziewanym okresem zaczęłam odczuwać lekkie bóle a raczej takie napięcie w podbrzuszu zupełnie jak przy pierwszej ciąży w dodatku apetyt mi się znacznie poprawił zrobiłam się bardzo senna. Wiec dziś kupiłam test ciazowy ale chciałam go zrobić jutro z samego rana. Niestety po południu zaczęłam odczuwać bardzo silne bóle brzucha i dostałam krwawienia ale wogole nie przypomina ono moich okresów krew jest zywoczerwona i płynna bez żadnych sluzow. Zrobić w takim razie test po skończonym krwawieniu?

Gość gość
Mialam podobnie okres dostalam po dwoch tygodniach objawy na ciaze test negatywny. Moze byc to plamienie implatacyjne albo baaardzo wczesne poronienie albo ciaza biochemicza

Gość gość
wg mnie nie ma sensu bo to na 99% wczesne poronienie

Gość gość
Jeśli już to zrobić beta hcg i po dwóch dniach powtórzyć. Zobaczysz czy ciąża była, czy rozwija się nadal albo czy poroniłaś.

Gość gość
Krwawienie właśnie ustało , ból brzucha troche zmalał, nerki zaczeły troche bolęc i zaczeły sie straszne nudności już sama nie wiem co mam myśleć postaram sie jutro dostać do ginekologa.