Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Le M

Dlaczego dojrzałe kobiety nie chcą młodych facetów

Polecane posty

Gość Le M

Witam, mam 21 lat, jestem przystojnym, wysokim, dobrze zbudowanym młodzieńcem, często słyszę, że jestem inteligenty, elokwentny, że posiadam dużą wiedzę o świecie etc. ... czasem padają pytania czy długo pracowałem nad swoim kaloryferem ;) Ubieram się bardzo dobrze - bazuję tu na cudzych opiniach - zawsze jestem świeży, uśmiechnięty i uprzejmy... A JEDNAK NIGDY NIE UDAŁO MI SIĘ PODERWAĆ KOBIETY PO 30. ROKU ŻYCIA. DLACZEGO TAK SIĘ DZIEJE?

Gość gość
Bo kobiety po 30 nie chca synkow w lozku.

Gość gość
Do czego ci potrzebna dojrzała kobieta? Ty poza młodym ciałem nic więcej nie masz.z toba ma rodzinę zakladac?

Gość Le M
synków? słyszałeś o ciąży w wieku 9 lat? (tylko nie wyjeżdżaj mi z jakąś anomalią z Nowej Wenezueli)

Gość po trzydziestce____
Ble, nie mam pedofilskich zapędów. Mężczyzna musi mieć autorytet, trochę opiekuńczości wobec kobiety, siłę... Tego nie ma w młodszych.

Gość gość
To, czy kobieta gustuje w młodszych czy nie zależy tylko i wyłącznie od indywidualnej oceny i doświadczeń danej przedstawicielki płci pięknej. Jeśli dwie strony dogadują się, to czemu nie? Rozumiem,że Twoje pytanie, odrobinę ociekające żalem, jest wnioskiem z niemiłych doświadczeń , odtrąceń, ale spokojnie, nie łam się. 21 lat to dopiero początek drogi.. życzę powodzenia i nie daj się negatywnym komentarzom. Każdy z nas ma swoją, przysłowiową ' drugą połówkę ' i nie jest to zależne od wieku. " Wiek, to tylko cyfra. "

Gość gość
To, czy kobieta gustuje w młodszych czy nie zależy tylko i wyłącznie od indywidualnej oceny i doświadczeń danej przedstawicielki płci pięknej. Jeśli dwie strony dogadują się, to czemu nie? Rozumiem,że Twoje pytanie, odrobinę ociekające żalem, jest wnioskiem z niemiłych doświadczeń , odtrąceń, ale spokojnie, nie łam się. 21 lat to dopiero początek drogi.. życzę powodzenia i nie daj się negatywnym komentarzom. Każdy z nas ma swoją, przysłowiową ' drugą połówkę ' i nie jest to zależne od wieku. " Wiek, to tylko cyfra. "

Gość gość
Właśnie jestem pk trzydziestce i nie umówiłabym się z 21 latkiem,bo: 1.Seks byłby niedoświadczony-nie przez Twoje braki,ale to dojrzałośc i pewna dominacja nad kobietą czyni nutkę pożądania. 2.Po co umawiać się z młodym chłopakiem?Nie będzie z tego nic poza seksem. 3.a jeśli się przywiąze lub zakocham? 4.Jest wiele młodych dziewczyn które na Ciebie czekają:) 5.I wymieni,łabym jeszcze wiele ale mam męża :)

Gość Le M
Nie zamierzam zakładać rodziny ani brać ślubu z dwukrotnie starszą kobietą, miałem na myśli romans, przygodę. Niedoświadczony w łóżku...? Proszę Cię... jestem znacznie sprawniejszy i wytrzymalszy w łóżku niż mężczyźni po 30., 40. roku życia. Wiem o tym od kobiet, które próbowały zarówno jednego jak i drugiego ;) Dominacja nad kobietą to kwestia preferencji, skłonności do danych zachowań w łóżku, nie wieku.

Gość 75F
Ja mam 42 lata i wiesz...moze sprawny jestes...ale umiejętności. ..to również wazne..moze po prostu wydaje Ci się,ze juz tak dużo wiesz na temat sexu

Gość gość
Wiesz dlaczego bo tacy mają długie języki i zaraz lecą chwalić się kolesiom, a starsi trzymają język za zębami. I tyle w temacie.

Gość Le M
Powtarzam, moja wysoka (a przynajmniej wystarczająca) sprawność seksualna nie jest moją własną opinią, lecz dwóch kobiet w wieku 22 i 26 lat, które uprawiały wcześniej seks z panami po 30. i 40. roku życia. Dziękuję wszystkim, którzy podjęli temat :)

Gość 75F
No ok,ale bez urazy panie lat 22 i 26 o seksie tez jeszcze mogą wiedzieć niewiele.No,ale to tylko moje zdanie..

Gość Le M
z całym szacunkiem 75f, ale 26cio letnia kobieta, która sypiała z wieloma mężczyznami w różnym wieku i robiła z nimi naprawdę wiele najróżniejszych rzeczy ma większe pojęcie o seksie niż 40sto letnia mężatka, która miała jednego, dwóch partnerów. oczywiście nie sugeruję, że tą 40sto letnią kobietą jesteś, zwracam jedynie uwagę na to, że wiek nie gwarantuje doświadczenia, a młodość go nie wyklucza.

Gość 75F
Ja bylam 2 lata z chłopakiem 22 letnim,wiec również mogę cos na ten temat powiedzieć.To bylo parę lat temu i powiem szczerze,nie mialam powodów do narzekać.Więc zgodzę się,ze wyjątki istnieją..

Gość Le M
75f czy moglibyśmy porozmawiać prywatnie? chciałbym z Tobą porozmawiać...

Gość Le M
O tym czym zwrócił Twoją uwagę, co myślały o tym Twoje koleżanki, czy traktowałaś go poważnie czy jednak jak 'dzieciaka', etc. Jeśli nie jest to tajemnicą, oczywiście, zrozumiem jeśli się nie zgodzisz.

Gość bez przesady synku
5 lat mlodszy ujdzie, ale nie 10.dlaczego szukasz odchylow od normy?

Gość gość
a o czym z takim malolatem milabym rozmawiac

Gość Le M
Ktoś kto lekceważy rozmówcę ze względu na wiek, sam zwykle nie ma nic do powiedzenia. Ja mam mnóstwo tematów do rozmów, zarówno z młodymi jak i dojrzałymi ludźmi. pozdrawiam.