Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasi faceci jacy sa

Polecane posty

Gość gość

podobni z charakteru do was?

tak, nie idealna kopia, ale jest spore podobieństwo. Różnica jest poniekąd w temperamencie, ale to tyle.

Gość gość
w sumie my różnimy się bardzo ja wybuchowa, lecz często nie myślę on opanowany, spokojny rzadko popełnia gafy błędy a ja często zawsze na wszystko ma odpowiedź ja nie choć za kółkiem - odzywa się zwierzęca natura, robi z siebie króla szos a i oczyiście trąbienie, wyzywanie etc a w domu taki milusi

Mam podobnie - ja mam bardziej "narwany" charakter, a z drugiej strony lepiej radzę sobie ze stresem i sytuacjami kryzysowymi (wtedy to ja jestem spokojna, a on panikuje).

Gość gość
mój charakter też w dużej mierze ukszałtowała praca, jest ona dość stresująca więc musiałam i muszę jakoś sobie radzić, bronić się przed wyścigiem szczurów bądź znaleźć w nim swoje miejsce ja też w sytuacjach stresowych jestem opanowana on różnie z tym u niego bywa

mój facet z charakteru jest zupełnie niepodobny jest spokojny, opanowany, cierpliwy ja w tych cechach odwrotnie ale za to cała reszta nas łączy /

Gość gość
mamy takie samo poczucie humoru i poglądy na tematy światopoglądowe, politykę. Jednak ja jestem nerwus, a on łagodzi moje obyczaje :)