Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska901

rezygnacja ze stazu

Polecane posty

Gość kaska901

po pol roku chcialabym zrezygnowac ze stazu ktory mam na rok z powodow takich iz nie odpowiada mi traktowanie. jednak to prawda ze stazysta jest od pomiatania. jednak chcialam siee zapytac czy ktoras z was sama odeszla i jak to sie zalatwia bo szczerze nie wiem :/

Gość kaaska
nie ale nie wykonuje praktycznie swoich obowiazkow czyt. biurowych tylko sprzatam nosze itp. doradzi ktos?

Gość gość
A jakie Ty możesz mieć "obowiązki biurowe" na stażu... litości...

Gość gość
jesli zrezygnujesz bez uzasadnienia a starz otrzymalas z urzedu pracy wykresla cie nie bendziesz miec ubezpieczenia zdrowotnego

Gość gość
umiesz język przynajmniej aby się dogadać? Angielski albo Niemiecki? To wyjeżdżaj do koleżanki, kuzynki - nie daj sobie robić wode z mózgu na stażach.

Gość kaaska
zebys wiedział ze mam obowiazki plus to com powinny robc osoby trzecie nie ja. i wiem o wyjedzie tylko najpierw jak zalatwic rezygnacje jakie papiery trzeba miec do urzedu pracy

Gość gość
pojdziesz do urzendu i powiesz ze chcesz zrezygnowac oni dadza ci odpowiednie papiery do wypelnienia

Gość gość
Po pierwsze jeśli zrezygnujesz tak po prostu to musisz zwrócić pieniądze,które do tej pory zarobilas. Żadnych konsekwencji nie ponosisz tylko wtedy jeśli znajdujesz pracę i w tedy się zwalniasz. A więc szukaj roboty. Motywację masz.

Gość lmkn
nie oddaje sie pieniedzy

Gość gość
Oczywiście ,że się oddaje. Wejdz na stronę urzędu i poczytaj sobie regulamin, tam są opisane konsekwencje . Wiem ,bo jestem na stażu.