Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bella87

szkoła językowa Golden Fox we Wrocławiu Opinie

Polecane posty

Hej , czy ktoś może uczęszczał do tej szkoły na język angielski? Mógłby się wypowiedzieć czy warto?

Gość gość
ja tam bylem przez caly rok! sorki, ze tak pozno, ale moze przyda sie w tym roku 2014 przed kursami:) bardzo fajnie - dbają o każdego, ciągle w kontakcie, angielski na najwyższym poziomie, lektorzy sympatyczni i profesjonalni, akurat zebrała nam się fajne grupa, bylo przy okazji wesolo:) kameralnie, profesjonalnie, cena ok za taką oferte pozdrawiam Marek

Gość LindaWrocek
Pierwsze słyszę o takiej szkole...polecam Ci raczej coś sprawdzonego jak np Profi Lingua. Super lektorzy, fajne zajęcia - po rocznym kursie byłam super przygotowana do matury.

Gość gość
O nie Szkoła Profi Lingua, nie, tylko nie ona. Chodziłam tam przez 1 rok, nie jestem zadowolona. Moje postępy po roku czasu praktycznie żadne. Grupy duże, zatem brak kameralnego atmosfery. Lektorka też nie trafiła mi się zbyt fajna. Nie jestem zadowolona, na pewno tam nie wrócę. aaa i nawet nie miałam zajęć z native speakerem.

Gość gość
a ja słyszałam o goldenfox, i to dobrze! bo chodzę tam na zajęcia i nie dam nic złego o nich powiedzieć:) to mała szkoła, więc rzeczywiście można o niej nie wiedzieć, trzeba szukać opinii, a duże szkoły, to duze grupy, anonimowośc, itp, wiem coś o tym, bo podobnie jak osoba przede mna, nie mam dobrych doświadczeń z duzymi szkołami, nie będe wymieniac, a goldenfox jest super, im naprawdę zalezy na kązdej osobie i ich postepach, pytają, sprawdzają, zapraszają na warsztaty darmowe, można powiedzieć, ze znają kazdego osobno:) mała szkoła, jak taka większa rodzina:) fajni ludzie, zarówno lektorzy (pozdrawiam Jolę, Gabi i Agatę:), jak i ludzie w grupach.