Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wózek elipso

Polecane posty

Gość gość
hej, ja ten wozek bede na 90% kupowac :) ogladalam go w sklepie i bardzo mi sie podobal, jest zgraby i fajnie sie prowadzi. jedyne co to wlasnie nie ma za duzo opini o tym wozku. Moze dlatego ze wiekszosc wybiera te znane marki jak chicco itd albo xlander bo to sie pojawia ciagle a wg mnie wozek nie jest wart tyle uwagi.

Gość gość
No własnie też mi się spodobał...wydaje się, że jest praktyczny. Co prawda nie miałam okazji jeszcze zobaczyc go na żywo ale chyba wybiorę się do kilku sklepów i może gdzieś uda mi się go obejrzeć ;)

Gość gość
na pewno warto zobaczyc wozek na zywo :) mi sie podoba ze stelaz jest naprawde lekki, gondola skladana moze byc na plasko co jest idealne jak masz malo miejsca, kola pompowane i wygodne do jezdzenia po nierownosciach bo wiadomo ze w sklepie kazdy wozek sie dobrze prowadzi :) Uchwyt tez jest ze skory albo czegos podobnego a nie z pianki jak w wieksozsci wozkow to tez daje lepszy komfort trzymania wozka. A poza tym duzo rzeczy jest dodanych do wozka, torby, folie ochronne itd. No i kolorki sa ladne :)