Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Możliwość urodzienia dziacka zdrowego

Polecane posty

Gość gość

Jedno dziecko urodziło się w 32 tygodniu i zmarło miało wrodzona wadę serca nie operacyjną, natomiast drugie z inną kobietą, ale tego samego faceta urodziło się zdrowe- 4 kg i jest okazem zdrowia. Jak to możliwe ?

Gość uyu
Kobieto ogarnij się. Przestań o tym ciągle pisać.

Gość gość
Znowu ty? Daj facetowi spokój.

Gość gość
Bo wada byla po Twojej stronie. Daj facetowi spokoj. Marnujesz zycie. Rozalajac sie ze starzejesz sie nie ebdziesz miec szansy na dziecka z nikim zadne.

Gość gość
To była twoja wina.

Gość gość
Dziewczyny on po to pisze, byście jej dojeżdżały. Widocznie czuje się w tym dobrze gdy ktoś utwierdza ją w rzekomej "jej" winie.. bo ma powód by tłumaczyć sobie ze zyje w cierpieniu i nic z tym nie da się zrobić. To jest taki schemat działania.

Gość gość
Jezu znowu ona, ale się uśmiałam hahahahahaahhahaahahahh to już robi się śmieszne hahahahhaahhaahhha IDIOTKA.

Gość gość
Co robi się śmieszne ? Kurde ja nie wiem jak to możliwe, że nasze dziecko było chore a jego zdrowe.

Gość gość
Jedno dziecko uczylo sie dobrze i zostalo wybitnym i rozchwytywanym adwokatem, natomiast drugie z inną kobietą, ale tego samego faceta nie chcialo sie wogole uczyc i skonczylo na kasie w biedronce .... JAK TO MOZLIWE ????? :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość gość
na pewno adoptowane :p

Gość gość
A jak to mozliwe: jedno tych samych rodzicow :wzorowy uczen,swietny student,na koniec super praca, dobrze wychowany,zaradny,ma smykalke do wszystkiego czego sie chwyci. A drugi: kompletna sierota,jakby matka nie prosila nauczycielek to by nie skonczyl nawet podstawowki, pije, jakims cudem zone znalazl ale jest totalnie pod pantoflem,nji potrafi nawet obslugiwac smartfona! A ma dopiero 30 lat. Na komputerze umie odpalic jedynie przegladarke ale z googli juz nie skorzysta,bo nie wie co to. Wiec tylko wstukuje znane adresy. Na niczym sie nie zna,prace ma tylko dlatego,ze zona mu zalatwila po znajomosci.

Gość gość
wina po stronie matki, może miałaś jakiegoś wirusa w ciąży o którym nie wiedziałąś np toksoplazmoze lub inne cholerstwo a tamta była zdrowa dlatego

Gość gość
wina po stronie matki, może miałaś jakiegoś wirusa w ciąży o którym nie wiedziałąś np toksoplazmoze lub inne cholerstwo a tamta była zdrowa dlatego

Gość gość
a te różnice wynikają z wychowania, nawyków wpajanych przez matke, a ja mam 2 dziec z tego samego faceta jedno zdolne szybko wszystko chwytało od początku w szkole super wyniki a drugie ociężałe i słabe w szkole i co wy na to? za to obje fajny charakter i niezła uroda

Gość gość
a te różnice wynikają z wychowania, nawyków wpajanych przez matke, a ja mam 2 dziec z tego samego faceta jedno zdolne szybko wszystko chwytało od początku w szkole super wyniki a drugie ociężałe i słabe w szkole i co wy na to? za to obje fajny charakter i niezła uroda

Gość gość
a jak to jest możliwe ze w rodzi się dziecko chore a drugi dzieciaczek zdrowy -rodzice ci sami??????