Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alduśka

Mój chłopak ciągle się ze mną kłóci co robić

Polecane posty

Gość Alduśka

Jesteśmy razem 2 lata i mamy dziecko, bardzo chcieliśmy oboje tego dziecka, ale nie wiedziałam że teraz tak będzie. Te ciągłe zazdrości doprowadzają mnie do szału. On jest zazdrosny o wszystkich chyba chłopaków na całym świecie. Robi mi awantury tak z nienacka jak go cos napadnie mam już tego dość, chociaż bardzo go kocham i nie wiem co mam robić. Ostatnio robił mi awantury o jakiegoś chłopaka którego nawet nie znam no teraz dopiero powiedział mi kto to i powiedział ze widział mnie jak z nim na motorze jeździłam, absurd ja go w ogóle nie znam.Natomiast od niedzieli robi mi awantury o jakiegoś nastepnego chłopaka którego pierwszy raz na oczy widziałam, powiedział ze sie na niego patrzyłam, ale to nie prawda nawet może spojrzałam tam przelotnie na niego ale nic więcej. Już nie wiem co mam robić kocham go ale mam dość tego już i nie chce sie z nim rozstac , ale nie wiem jak mam z nim rozmawiac. :( POMÓŻCIE.

Gość gość
Rozmowa nic nie da. Albo odchodzisz albo nie marudź.

Gość Alduśka
Nie chcę odejść bo go kocham, i nie wiem co mam zrobić żeby było dobrze. Chciałabym żeby było dobrze tak jak na początku było kiedy się staraliśmy o nasze dziecko żebyśmy mieli takie relacje jakie były męczą mnie te ciągłe kłótnie. :(

Gość gość
Nie ma powrotu do przeszłości. Zaakceptuj go. Albo odejdź. Nie ma trzeciej drogi.

Gość gość
Twoj chlopak to psychol. Widac ze sprawia mu przyjemnosc kiedy wykancza cie psychicznie. Tu sie nigdy nic nie zmieni bo on tak chce.