Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można zaintrygować faceta i go zdobyć

Polecane posty

Gość gość

Jakich sztuczek użyć? Jak sie zachowywać aby stracił dla mnie głowe? Prawie w ogóle sie nie znamy, ale wyjeżdzamy niedługo w podróż służbowa i przez kilka dni będziemy ze sobą przebywać prawie 24 h na dobe. Bardzo mi się on podoba, z tego co wiem jest wolny. Ja jestem całkiem atrakcyjna kobieta więc nie chodzi mi tu o porady typu ubierz krótka spódniczke albo pomaluj usta na czerwono ;) tylko jak swoim zachowaniem sprawić, zeby stracił dla mnie glowę?

Gość gość
Hmm... jest jeden taki trik. A nazywa się po prostu - inteligencja.

Gość gość
inteligencji mi akurat nie brakuje. Ale wiadomo chyba, ze rozmową o WIG20 czy o fazie cyklu koniunkturalnego w ktorej obecnie znajduje sie swiat, nie zdobędę faceta ;)

Gość gość
Zdobędziesz, zdobędziesz. Jak będzie widział, że jesteś mądra babka i pewna siebie, to co Ci wiecej brakuje? Uśmiech i nic więcej.

Gość gość
no właśnie z tą pewnością siebie to u mnie trochę slabo jest. Kiedyś byłam nieśmiała, później to pokonałam i jestem teraz taka hmm normalna, ale jednak pewna siebie nie jestem ;) i nie umiem podrywać zupełnie mezczyzn. Dlatego chciałam się poradzić bardziej doświadczonych kafeterianek jakie mają triki ;)

Gość viceklita
rozmowy na temat WIG20 mogą się okazać bardzo konstruktywne w czasie pukania

Gość gość
Tylko, że mi nie zależy na pukaniu tylko na facecie. Ktoś się jeszcze wypowie?

Nad pewnym sposobem zdobycia osoby płci przeciwnej zastanawiały się najtęższe umysły a Ty autorko tego od nas wymagasz? Podeprzyj się inteligencją i zabłyśnij czymś , Uruchom kobiecą kokieterię i wdzięk .Z resztą na każdego działa co innego i każdy ma inny gust . Powodzenia .