Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Victoria79

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość Victoria79

witam,jakie kremy do twarzy stosujecie?Niedlugo skoncze 35 lat i zauwazylam ze moja skora traci jedrnosc,najbardziej wkurzaja mnie bruzdy nosowo-wargowe,sa coraz glebsze:( obecnie uzywam kremy z serii nivea ale nie widze poprawy...

Gość gość
ja mam krem ziaja ...brazowy

Gość gość
Dziewczyny, kremy o których piszecie chyba nie mają zadnych wartosciowych składników, a jezeli mają to w śladowych ilościach. Po 35 roku życia uzywam tylko kremy z peptydami i kwasem hialuronowym. Kupuję je u mojej kosmetolog. Juz więcej nie kupię żadnego kremu w drogerii :)

Gość gość
to podaj ich nazwy ...i ile kosztuja ....jesli nam je polecasz :)

Gość gość
Ale podawnie kwasu hialuronowego juz w tak młodym wieku ,powoduje ze organizm przestaje go produkowac i jest jeszcze gorzej

Gość gość
12.10.13 gość Skąd masz takie teorie? I o jakim podawaniu mówisz? Używanie krem, który zawiera kwas hialuronowym a ostrzykiwanie się wypełniaczami z kwasem hialuronowym to dwie różne sprawy. Krem z kwasem hialuronowym Thalgo 50 ml kosztuje 207 zł ( jedni kupują drogie perfumy, inni drogie kremy, a jeszcze inni jedno i drugie :). )

Gość jestem_sobą
No właśnie. Ja też wolę kupić lepszy krem bo i tak 1 krem starcza na kilka miesięcy zamiast kolejną bluzkę czy spódnicę. I jak tak zaczęłam robić to widzę, że jednak te droższe kosmetyki są lepszej jakości. Ja jeszcze zdecydowałam się na takie, które mają więcej naturalnych ekologicznych składników i są lepiej przyswajane przez skórę. Ostatni mój nabytek ma olej arganowy http://biosna.pl/pl/sklep/produkt/krem-arganowy-do-twarzy-regenerujacy-i-przeciwstarzeniowy-esprit-equo-50-ml.html Działa rewelacyjnie.