Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydzę się ludźmi z kafe

Polecane posty

Gość gość

te wszystkie zdrady, samotne matki, ukrywanie, że to nie jego dziecko, kradzieże z tesco, puszczanie się na dyskotece i nazywanie tego wyzwoleniem, dzieci wychowywane patologicznie (a latem biegające z narządami na wierzchu po plaży), te tematy, że nie mycie się parę dni to norma, a teraz jeszcze nowe zboczenie - żeby się nie myć a potem wąchać ciało. tematy o kupie i seks przez d**ę. to forum to kibel internetu

Gość gość
skoro tu zaglądasz i marnujesz czas żeby nam to powiedzieć to oznacza że jesteś jednym z nas ;) Pozdro

Gość gość
akurat nie widziałam tematu o piłce nożnej - naturalnie nie obrzydzają, choć mnie nie interesują - normalne tematy to jakieś 10% tego całego badziewia

Gość gość
nie nie należę do tego g***a - nic z opisanych chorych zjawisk i zezwierzęcenia mnie nie dotyczy, chyba wtedy nie pisałabym o tym? żeby sobie masochistycznie dokopać? ale broń dalej gloryfikacji ludzkich odchodów.

gość akurat nie widziałam tematu o piłce nożnej - naturalnie nie obrzydzają, choć mnie nie interesują - normalne tematy to jakieś 10% tego całego badziewia To widocznie nigdy nie zaglądałeś tutaj, gdy taki założyłam, no ale jeżeli Cię nie interesują, to nie będę dopytywać.

Gość gość
jestem fanką Realu Madryt - jestem kobietą. przykro mi, ale to nie ma z piłką nic wspólnego. pozdrawiam:)

Gość gość
Wszystko co ludzkie, nie jest obce... nawet odchody. Jeśli nie lubisz czytać o zdradach, odchodach, menstruacjach czy czymkolwiek o czym czytać nie chcesz... wybór jest prosty... nie klikasz w temat. Jeśli za mało ci "normalnych" tematów (chociaż normalność może być pojęciem względnym), jednak nadal masz wybór... zmienić forum ;)

Gość gość
ja nie piszę, że nie mam wyjścia, tylko stwierdzam, że ten forum to kibel i odechciewa mi się żyć między ludźmi w ogóle jak sobie pomyślę, że ktoś kogo znam może być jednym z was.

Gość gość
to, że kał nie jest mi obcy, nie znaczy, że trzeba go gloryfikować. problemy zdrowotne z wydalaniem lub trawieniem - to chyba jedyny kontekst, w którym jest sens publicznie o nim pisać.

Gość gość
To podaj choć 1 forum gdzie są sami kulturalni i inteligentni ludzie .

Gość gość
Acha i jeszcze jedno co masz do samotnych matek?

Gość gość
Kafe to świetne forum! Można tu na luźno z kimś pogadać i tutaj też można znaleść bardzo inteligente osoby które po prostu chcą się pośmiać. A zresztą napisałaś ludzie kafe czyli tak jakbyś wrzucała nas do jednego wora, a mi np przeszkadza że mnie oceniasz.

Gość gość
ja tez sie brzydze ale na szczescie wg moich szacunkow ok 10-15% osob jest normalnych:-) a fora gdzie jest kultura to prawie wszystkie zobacz sobie fora historyczne,ekonomiczne,motoryzacyjne,jezykowe itd itp tam za wulgaryzm jest ostrzezenie przy drugim ban i mozna dyskutowac

Gość gość
Coś pięknego dawaj więcej takich fotek .

Gość gość
Niech zabiorą te bany i pogadamy .

Gość gość
Troche racji autorka niestety ma..Ale to nie dotyczy tylko kafe,a powoli calego otaczajacego nas swiata.Ja to nazywam zezwierzeceniem.Niektore tematy i wypowiedzi sa wrecz odrazajace.Jak gdyby ludzkosc cofala sie w rozwoju.Swiat idzie do przodu,ale ja bardzo dziekuje za taki postep.Bydlo,tylko tak mozna niektorych okreslic.

Gość gość
mówię o tych samotnych matek, które miały dyskotykową przeszłość. to się łączy. nie mówię np. o wdowach, albo kobietach, które mąż zostawił. choć uważam, że rzadko kiedy to że mąż je zostawił to jest coś zadziwiającego - jakość tych związków jest po prostu fatalna i nie ma się czemu dziwić,że wybierają na męża r****cza i ochlejusa. biedne dzieci, dodatkowo biedne - poczytajcie forum "ciąże". no comments. gdybym znała dobrze jakieś normalne fora, tobym nawet nie poświęcała uwagi kafeterii. ale myślę, że trudniej znaleźć gorsze. osobiście lubię wizaż i forum gazeta pl

Gość gość
Ale na takich "pilnowanych" forach właśnie nie da się na luzie pogadać.

Gość gość
Spora część tematów na tym forum jest zmyślona. Ludzie zmyślają żeby zobaczyć jaka będzie reakcja innych albo po prostu piszą dla jaj.

Gość gogolinek
tu jest większa wolność słowa :) Mi to się podoba Na innych forach przejmuję się że jeżeli napisałem coś "brzydkiego" to kogoś zaraz obraże i mi nie odpiszę. A tutaj jakoś łatwiej mi się rozmawia.

Gość zniesmaczona autorka
tak zgadzam się fora tematyczne, historyczne itd. są ok, bardzo fajne są też fora depresja, nerwica, fobia społeczna - ale pewnie przeciętnemu kafeteriuszowi, który jest najładniejszy, najfajniejszy i ma najlepsze dzieckoi najlepszy związek, co nie przeszkadza pisać o g****e, aż wstyd byłoby zajrzeć na forum dla osób z problemami psychciznymi, a sa to bardzo kulturalne i ciekawe osoby. jednak miałam na myśli fora ogólnotematyczne nie zgodzę się z tym, że świat współczesny to ogólnie taki kał, nie znam przypadków zezwierzęcenia w najbliższym kręgu, no może niektórzy zdradzają partnerów - to jest bolączka, ale i tak daleko im od dna i kilometra mułu, który się tu prezentuje codziennie w zatrważającej ilości.

Gość gogolinek
to może tu nie zaglądaj? Niby piszesz że do nas nie należysz, ale jednak tu wchodzisz i czytasz. Jak Ci oś nie pasi to znajdź inne forum :)

jak Ci coś nie pasi znajdź inne forum - czyli ja nie mam wolności słowa i mam s********ć ale jak ktoś inny pisze, że ma wolność słowa i może pisać byle g***o nie patrząc na poziom ani uczucia innych - to jest ok poprzewracało Wam się w głowach i uśmiechnięta ikonka tego nie naprawi. poza tym - czytaj ze zrozumieniem.

Gość gość
Autorko,trudno by ludzie z Twojego otoczenia informowali Cie,co tak naprawde dzieje sie w ich domach,co robia,gdy nikt nie widzi,co rodzi sie w ich glowach.Ludzie z kafe,ktorzy tak Cie brzydza,tez maja rodziny,znajomych,wioda normalne zycie.Teoretycznie normalne,a praktycznie..No chyba,ze te wszystkie historie,ktore tu opisuja,to sciema.Oni nie istnieja jedynie na kafe.Kto wie,moze ktorys z nich to Twoj dobry znajomy,niczego nie mozna byc pewnym.

masz rację, niczego nie można być pewnym. może źle robiłam, że zmarnowałam tu tyle czasu i mam nieodwracalne zmiany w psychice i postrzeganiu innych. wcześniej nie myślałam o ludziach, że są tacy... gówniani.

Gość gogolinek
Nie chodzi mi o wolnosć słowa (w takim razie chyba ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem), po prostu nie rozumiem po co zakładasz tu temat skoro to takie żałosne forum, wychodzi na to że lubisz kafe.

więc jednak nie rozumiesz, co piszę, po co to piszę - napisałam już w pierwszym poście. dlaczego wchodzę na kafe - napisałam w kolejnych