Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POZNAŁAM DWÓCH FACETÓW którego wybrać doradźcie mi

Polecane posty

Gość gość

Wiem, ze to brzmi smiesznie, od razu mowie ze nie spalam z zadnym z nich. 1 - poznałam pierwszego pol roku tomu przez pewien portal randkowy, to było zaraz po sylwestrze, byl mily jakos zaczelismy pisac bez wiekszje ekscytacji. Polubiłam go, spotkalismy sie w koncu niedawno. Swietnie sie dogadujemy ALE nie pociaga mnie jakos, tzn czuje sie z nim jak z bratem, z wygladu wszystko z nim ok, moze nie jest moim idealem ale fajny. To co mi sie w nim nie podoba to uleglosc, na wszystko sie zgadza, chce mi sie przypodobac, zeby mi bylo dobrze, pracuje jako informatyk, jest niesmialy, spokojny ale lubi czasami imprezowac, bardziej domator, na rower czy pobiegac go nie wyciągne bo tego nie lubi. 2 - tego poznalam 2 mies temu, z wygladu dla mnie idealny, swietnie zbudowany, z twarzy tez ok mimo ze ma blizny po tradziku to kreci mnie, jak mowi to jestem wlepiona w niego jak w obrazek, bardzo pewny siebie, slucha mnie ale jego zdanie i tak jest wazniejsze, ludzie dobrze na niego reagują, kupuje cos w sklepie i dziewczyny sie do niego usmiechają, ciagle mnie denerwuje, ciagle sie na niego obrazam a potem przepraszam :O jakbym mogla to bym go walnęla ceglą w łeb :D ale jednak ciagnie mnie do niego... xx Jak myslicie, ktory bedzie lepszym partnerem ? Moze jakas starsza kobieta z doswiadczeniem mi doradzi. Ten pierwszy, ktory seksualnie mnie nie pociąga w 100% ale swietnie sie dogadujemy jak dobrzy znajomi czy rodzenstwo czy ten drugi na mysl ktorego robi mi sie goraco ale pochodzimy z roznych srodowisk, inne charaktery, ciagle sie klocimy jednak lubimy mniej wiecej te same rzeczy...

Gość alakbr
najlepszą opcją jest ten 3 - wałe z kołdre :classic_cool:

Gość gość
O tym drugim co opisz wiecej. Skad go znasz

Gość gość
no więc zrobiłam go sama z kołdry. Zwinęłam go mocno wg instrukcji. JEst mięciutki i twardy zarazem. Ale czy on mnie zechcę?

Gość gość
informatycy to zazwyczaj przyjeby... i kolejny raz sie to potwierdza a poza tym mysle ze zaden :D szukaj 3

Gość gość
Zechce Cie, koldra jest ulegla ;)

Gość gość
z tego co piszesz to wybierz(wybralas) numer dwa, lecisz na niego i tyle

Gość gość
Ej autorko gdzie Ty? I skad wiesz, ze dwojka Cie zechce?

Gość gość
a była już życie płciowe, może się okazać ze ten 2gi jest nie twojej preferencji w łużku a informatyk moze byc w sam raz, przespij sie z 1nym potem 2gim i zobaczysz czy trybi