Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oglądam swoje zdjęcia aktualne i sprzed 4 lat

Polecane posty

Gość gość

Muszę przyznać, ze nieźle się wyrobiłam ;) Wyładniałam i w ogóle jakaś taka bardziej atrakcyjna jestem. Teraz mam 23 lata i w porównaniu z moim 19 rokiem życia jestem kilka razy ładniejsza ;) też tak macie?

Gość gość
Oczywiście, w wieku lat 40tu będzie kilkadziesiąt razy bardziej wylaszczona. :D

Gość gość
klamiesz na pewno. pewnie dupsko ci uroslo i masz duzo zmarszczek

Gość fan nie fun
Na szczęście to tylko Twoje zdanie...

Gość gość
ja mam 22 lata i też się wyrobiłem, laski się za mną oglądają normalnie szok, kiedyś mogłem tylko o tym pomarzyć

Gość gość
W wieku 23 lat mam mieć mnóstwo zmarszczek? :D dobre sobie. I nie przytyłam, a nawet schudłam ;)

Gość perełkowa ja
mam 31 lat i niestety musze stwierdzić, że 10 lat temu wyglądałam super, a najlepiej chyba tak koło 24 roku życia. teraz nerwy i stresy zycia codziennego zrobiły swoje, nie mam już tak delikatnych, dziewczęcych rysów, ale to chyba widze tylko ja, inni mówią, że dla mnie czas stoi w miejscu :) ale ja widze co innego :( a co do wyrobienia się :) tak, ja też się wyrobiłam

Gość Osrany i opierdziany
A ja zawsze byłem ładny :classic_cool:

Gość gość
przeciez jak ma sie 18-20pare lat wyglada sie najlepiej. tak swiezo :D a potem to tylko zwisajace cyce, cellulit i zmarszczki

Gość gość
Ja zawsze byłam ładna, więc nie dostrzegam za wielu róznic. Przeglądając swoje zdjęcia mogę dostrzec tylko to, że zrobiłam się jeszcze chudsza... a i jeszcze jedno zaczęłam się bardziej stylowo ubierać.

Gość gość
wyrobiłyście się jak g***o w betoniarce

Gość gość
Pi*rdole... co za zjeb*ny temat !!!

Gość florencetta0beauty
Dziewczyno, a ten temat to po co dla lansu, popisu, głupoty, czy jeszcze inny powód, bo już nie mam pomysłu?! Wiesz czasem zastanawiam się czy ludziom się nudzi, żeby takie rzeczy robić, czy co?. Może mi odpowiesz, bo uwierz mi w tej chwili to przykro mi, ale się ośmieszasz.

Gość gość
O ! Pasztety się zaczynają frustrować :D

Gość gość
Jakie pustaki... kupy jedne!

Gość gość
Kto wyjechał z tymi pasztetami? Ja mam jeden pyszny ze śliwką w lodówce, własnej roboty, mogę poczęstować xD

Gość gość
banda idiotek i nic wiecej!

Gość gość
florencetaobeauty czy jak ci tam. Po pierwsze przeczytaj temat to dowiesz sie po co go zalozylam :D chcialam sie zapytac czy inne dziewczyny tez tak maja. Czytanie ze zrozumieniem sie klania ;) po drugie, co zabronisz mi? Jest piatek popoludnie, to jest kafeteria wiec moge pisac o p*****lach. Chyba ze chcesz zebym Ci omowila dzisiejsze wahania cen akcji na gieldzie warszawskiej? :D Jak cos ci sie nie podoba to w*********j, to wolne forum i moge pisac co mi sie podoba. A skoro jestem wg ciebie glupia czy sie osmieszam to nie musialas wchodzic na moj temat. Zaloz sobie swoj, jakis madry i tam sie udzielaj ;) zegnam.

Gość florencetta0beauty
Bardzo przepraszam jeżeli Cię uraziłam, nie było to moim celem. Lecz smiem twierdzić, że napisałam do Ciebie o wiele kulturalniej niż Ty do mnie. No cóż nie wszyscy mają w sobie tyle obycia i kultury osobistej, ale rozumiem, jest piątek popołudnie i kafeteria. Z drugiej też strony czasem denerwują mnie takie bez sensowne tematy, poza tym jak widzisz miałaś już parę nie przyjemnych komentarzy pod swoim postem. Chciałam Ci tylko to tak delikatnie zaznaczyć. Może źle zrobiłam nie wykluczam. Aha... na następny raz przeczytaj dwa razy mój nick, nie lubię przekręcania tej nazwy- ale to już tak na marginesie. To co? Miłego popołudnia, piątkowego na kafeterowaniu ; * Pozdrawiam cieplutko z Warszawy!

Gość gość
Ale jej dowaliła. hahhahahahaa XD No laska jest dobra xddd Hahhahaahaha

Gość perełkowa ja
weźcie się ogarnijcie to jest kafeteria, a wy tu przyprawiacie do każdej wypowiedzi jakies ideologie z kosmosu temat na luzie całkiem ok