Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Wkurzył mnie klient

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj w*****ł mnie klient, do tego stopnia że zadzwoniłem do chu...a wieczorem i mu wygarnąłem. Klient to konstruktor który tak w zasadzie pojęcia chyba nie ma o tym co robi. Próbując zwrócić mu uwagę że coś robi źle i sugerujac lepsze rozwiązania to się obrusza i jeszcze pyskuje, debil jeden. Wczoraj wysłał takiego e-maila na skrzynkę służbową, że mnie zatkało. Wziąłem telefon i zadzwoniłem do niego i zrugałem chu...a (to obcokrajowiec) a on nawet nie poznał że to ja dzwoniłem (nawet nie wiedziałem ale dzwoniłem w afekcie porwałem telefon prywatny myśląć że dzwonię ze służbowego). Nie będzie mnie jakis mieszaniec obrażał (to jakiś francusko - serbski/jugolski pomiot). Na drugi dzień kierownictwo widziało emaile. Ale raczej trzymali moją stronę (oczywiście nic nie mówiłem, że dzwoniłem do debila wieczorem). Zapowiedziałem też kierownikowi (żyjemy w dobrej komitywie) że jak mieszaniec przyjedzie w delegację to go wezmę na bok i mu wygarnę s**********i...(cały dział techniczny i pół naszej firmy ma go dość). Ja wiem że to klient, ale pewne granice zachowania są. I nie pozwolę sobie żeby mnie obrażać.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować