Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pernami_pernami_pernami

Dlaczego kobiety wolą facetów tępych od inteligentnych

Polecane posty

Gość gość
a Ty znasz tego jego jej nowego kolesia ? To ,że jest po zawodówce wcale nie musi znaczyć ,że jest głupi. Może mają wspólne zainteresowania, pasje itp. Zresztą skąd wiesz jak wyglądają ich rozmowy ? Jesteś ich przyzwoitką ? Może lepiej się jej z nim gada niż Tobą.

Gość gość
"I skoro mówicie, że obracam się w towarzystwie tępych lasek to jakim cudem dziewczyna, która całe życie miała osiągnięcia w nauce, dostała się na prawo na Jagiellonce ze świetnymi wynikami i spędzała godziny na nauce zostawiła mnie dla dresa po zawodówce pakującego na siłce? " ____________________________ Najwyraźniej to TY musisz być na tyle kiepskim partnerem ( w łóżku, w pożyciu, w rozmowie ) ,że laska była na tyle zdesperowana ,że zostawiła Cie dla dresa. Problem jest w Tobie , nie w dziewczynie.

I co z tego, że dziewczyna dostała sie na prawo na Jagielonce, czy gdziekolwiek??? Moim zdaniem to świadczy tylko o tym, że jest kumata i pilna, a nie o tym że jest inteligentna i umie rozmawiać :) Np mój mąż skończył prawo i moim zdaniem jest inteligentny...ale ma kumpli po tej samej uczelni i na sześciu dwóch nie ocenilabym nawet jako średnio inteligentnych bo nie maja żadnych zainteresowań i w ogóle uważam, że są durni życiowo :p

Gość gość
Może zamiast zadawać pytanie "Dlaczego kobiety wolą facetów tępych od inteligentnych" warto sobie zadać inne... "Jaką muszę być beznadziejną życiową ciamajdą ,że inteligentna laska zostawia mnie dla dresiarza" :D

Gość gość
""I skoro mówicie, że obracam się w towarzystwie tępych lasek to jakim cudem dziewczyna, która całe życie miała osiągnięcia w nauce, dostała się na prawo na Jagiellonce ze świetnymi wynikami i spędzała godziny na nauce zostawiła mnie dla dresa po zawodówce pakującego na siłce? "" ****************************************************************** Pewnie pare czynników o tym zadecydowało. - Ty musisz być beznadziejny w relacjach damsko-męskich i byłeś kiepskim parterem. - Ona też nie jest jakąś pięknością , a ,że nie chciała zostać sama to z desperacji związała się z kim popadło.

Gość gość
Moim zdaniem strasznie generalizujesz autorze...Każda normalna kobieta jak ma do wyboru wykształconego faceta po studiach i dresa po zawodówce będzie wolała to pierwsze z tym wyjątkiem ,kiedy ten po studiach okaże się psychopatą , osobą nie dożycia, o wyjątkowo odpychającym charakterze...to wtedy faktycznie wybierze to drugie jak już nie będzie miała nic lepszego. Więc jeśli mówimy o inteligentnych kobietach to uzasadnienie psychiczne znajduję w desperacji. A w przypadku tępych dziewczyn - wiadomo , swój ciągnie do swego.

Gość gość
"z tym wyjątkiem ,kiedy ten po studiach okaże się psychopatą , osobą nie dożycia, o wyjątkowo odpychającym charakterze." jeszcze dopisałabym szpetnego...bo co z tego ,że po medycynie jak urodą może konkurować z quasimono :D ?

Gość pernami_pernami_pernami
I dalej nie znam odpowiedzi. Nie jestem psychopatą jestem normalny.

A mnie właśnie bardzo kręcą inteligentni! Uwielbiam inteligentnych facetów, miałam już stałego partnera który był inteligentny, potem umawiałam się z innym inteligentnym, obecnie jestem sama, ale na swojej drodze spotykam zarozumiałych inteligentów- ci jak najbardziej mnie odpychają. A i autorze, może jesteś inteligentny, ale także i nudny? Z nudziarzem, z gosciem, który nie potrafi się pośmiać, bo wszystko musi być zawsze mądrze i inteligentnie powiedziane i zrobione w życiu bym nie chciała być. Moze dlatego odpychasz kobiety?

Gość gość
odpowiedź jest prosta. W JEJ ocenie tamten gość jest lepszy. Może jest milszy, fajniej się z nim rozmawia, może jest mniej zadufany w sobie, może nie ocenia ludzi przez pryzmat tego czy skończyli studia czy zawodówkę (przy czym lepszy dobry zawód niż gowniane studia...), Powodów może być wiele, serce nie sługa.