Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie znacie fajne gry na androida

Polecane posty

Gość Marcel654
W poszukiwaniu gier na Androida polecam Ci udać odwiedzić tą witrynę www.yourapps.info/gry-na-telefon - znajdziesz na niej prawie 2 tysiące recenzji gier i aplikacji na Androida i nie tylko. Z tych gier które ja mogę Ci zaproponować to przede wszystkim gry logiczne jak Buttons and Scisors - w której musisz zebrać kolekcję kolorowych guzików, sudoku - tej gry chyba nie muszę przedstawiać no i oczywiście szachy. Z innych ciekawych gier w które warto pograć to GTA: San Andreas - tylko ta ostatnia gra ma dosyć duże wymagania sprzętowe. Nie na wszystkim więc pójdzie. Ciekawą grą z tej samej półki co GTA jest Need for Speed Most Wanted. Nie byłbym sobą gdybym nie wspomniał o Contra :) Enjoy! :)

Gość gość
Seria galaxy on fire :)

Gość fertts
Każdy ma swoje gusta, wiadomo – nie wszyscy lubią to samo. Ja lubię gry rpg z klimatem zombi i tego typu. Ostatnim moim odkryciem jest na pewno Łowcy Zombi – Apokalipsa (http://lowcyzombi.pl). Zacząłem grać trochę z nudów, bo się rok skończył na uczelni i mam więcej czasu, ale przepadłem. Teraz po kilka godzin na dzień jestem online, dołączyłem do gangu i zdobywam kolejne umiejętności. Fajną opcją tu jest, że się dostaje swojego zwierzaka, który mi towarzyszy przy kolejnych misjach.

Gość ireksss
Lubię sobie od czasu do czasu pograć w rpg Bloodwars. Z jednej strony gra jest wymagająca, ale z drugiej strony czytelna, także wiadomo o co chodzi, jak się do realizacji konkretnych zadań zabrać itp. Fabuła z pomysłem, porównując z innymi gierkami w których jest motyw wampirów, to tutaj historia jest dość oryginalna. Inna sprawa że rzeczywiście można sobie grę rozbudowywać, przedmiotów są tysiące, żeby je wszystkie odkryć to czuję że będę potrzebował wielu miesięcy.

Gość reflex
gralem ostatnio w "square clicker" - niezla gra zrecznosciowa, mozna porownac sie z kolegami

Gość jagoda3321
Słowa Podróż to super sprawa! Jest to gra logiczna dla dzieci, młodzieży i dorosłych. Tutaj https://play.google.com/store/apps/details?id=word.travel.puzzle.game można ją pobrać zupełnie za darmo. Polega na jak najszybszym ułożeniu wyrazów z podanych liter. W ten sposób nie tylko można się dobrze bawić, ale również ćwiczyć mózg.