Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karmienie piersią a pizza z pizzy hut

Polecane posty

Gość gość

Myślicie, że stanie się coś złego, jakbym zjadła sobie ze dwa kawałki takiej pizzy? Oczywiście bez jakichś ostrych rzeczy, cebuli czy czosnku. Ale pomidor, pieczarka, szynka - chyba przejdzie, co? Karmię od miesiąca.

Gość gość
A co ma sie stać??? Karmię 3 mce i nie trzymam żadnej diety.

Gość gość
nic się nie stanie,ale na przyszlosc lepiej sama gotuj,a nie opychaj się fast foodami.licho wie co w nich siedzi

Gość taka_ja_sobie_ja_tralalalala
Doradca laktacyjny -babka, w szpitalu mówiła, ze generalnie można jeść wszystko, ale jednak lepiej ograniczać rzeczy wzdymające.. a jeśli chodzi o pizzę powiedziała "a co złego jest w pizzy?"- więc myślę, że jak nie będzie zbyt ostra, nie będzie miala cebuli to jak najbardziej możesz zjeść.. tylko wiesz.. nie zjadaj całej, największej.. hihi

Gość gość
Karmicie piersią dla dobra i zdrowia dziecka, jedziecie po matkach karmiących mm a jecie śmieciowe jedzenie. :o

Gość gość
buhahahaha bo jebnę - tak dziecko umrze w konwulsjach jak zjesz kawałek pizzy, każdą idiotkę, która karmi piersią i odmawia sobie jedzenia powinni leczyć w psychiatryku

Gość gość
ja zrobiłam domową pizzę, z łyżeczką przecieru do posmarowania ciasta i bez keczupu, z szynką kurczakiem, kukurydzą, i odrobiną pieczarek i małej nic nie było a ma 3 tyg, grunt ze nie była ostra i praktycznie bez przypraw :) pozdrawiam :)