Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podkład do twarzy cera mieszana

Polecane posty

Gość gość

Cześć ;). Szukam podkładu dla cery mieszanej w granicy 40-45 zł. Zastanawiałam się nad Rimmel match perfection i Loreal true match tylko nie wiem czy są odpowiednie dla cery mieszanej? Może wy mi coś polecicie? Z góry dziękuję ;) ;*

Gość gość
Rimmel match perfection jest to podklad raczej wyrownujacy koloryt cery,jesli masz cos do "ukrycia" na buzi to ten sie nie nadaje.Ja osobiscie uzywam wlasnie takich lekkich podkladow jak dla mnie bomba,ale wiem ze nie wszystkie sa zadowolone.

Gość gość
ja używam revoln właśnie ,kupuje w promocji 39,99 próbowałam rózych firm,i ten sprawdza się dla mnie najlepiej,nie ma zadego zapachu dominującego,a na to jestem uczulona tez z tańszych eris MAT 7h,ok 15zl

Gość gość
a gdzie kupowałaś revoln,bo może być podrabiany,kiedys za niego placilam ok 80zl , teraz mam stałe miejsce i tam sa lepsze ceny,drogeria,opakowania orginalne jestem uczuleniowcem i revlon mnie nie uczula a używam go lata natomiast kosmetyczka namówiła mnie na ARTDECO ,i koszmar twarz szczypała,a zapach dusił ,i wcale żadna rewelacja :O

Gość Fiołeczka
dla mnie revlon za ciemny, rimmel jest super, nawet jasny kolor taki jak potrzebuje jest, niestety jestem strasznie blada. Teraz będę testować stay matte z rimmela bo wygrałam u nich w konkursie na fejsiku, liczę, że będzie moim nowym drogeryjnym hitem bo dobrze piszą o nim

Gość gość
ja kupiłam stay matt rimmela tą nową wersję i jest super :) jeszcze lepsza niż stara. a używam go przez wzgląd na to że również jestem bledziochem ;)