Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda pani doktor

Czuje sie lepsza od innych

Polecane posty

Gość mloda pani doktor

Moi rodzice zawsze mi mowili, ze jestem naj we wszystkim. Zawsze wszyscy nam wszystkiego zazdroscili. Rodzice sa lekarzami, ja rowniez zaczynam kariere. Przez moje postrzeganie wlasnej osoby rozstalam sie z mezem i jestem samotna mama 1,5 rocznej dziewczynki. Kreci sie wokol mnie 2 lekarzy, ale nie mam ochoty na zwiazek. Czuje, ze przez moj charakter i materializm juz nigdy nie znajde nikogo, kto mnie pokocha. Moze lepiej, jak poswiece sie corce i pracy.

Gość gość
Dla dobra innych facetów wlasnie tak zrób, szkoda tylko twojej córki.

Gość gość
ale w jakim celu ten temat tutaj założyłaś ?

Gość mloda pani doktor
Sama nie wiem, dlaczego to tutaj napisalam... jak bylam w ciazy pisalam tu kiedys, ze maz mnie zdradza. Znalazl sobie biedna studentke, ale nie o tym temat. Bylam kilka razy u psychologa, ale nic odkrywczego nie powiedzieli.

Gość gość
aleś zadufana w sobie, lepiej bądź sama, dla dobra ogółu

Gość gość
nie wiem czy wiesz ale u psychologa to Ty masz mówić a nie on

Gość mloda pani doktor
Chce opinii innych, zwyklych ludzi, bo psycholodzy ( bylam u 3 ) nic ciekawego nie powiedzieli.Doszukiwali sie problemow i zlych relacji w dziecinstwie.

Gość gość
ale w czym się ten Twój materializm przejawia ? I podejrzewam egoizm też ? Bo za dużo o sobie nie napisałaś, tylko tyle że masz poczucie wyższości nad innymi

Gość gość
może czas sie zmienić?

Gość mloda pani doktor
Nie potrafie okazac szacunku osobom, ktore nie sa zamozne, uwazam, ze sa niezaradne zyciowo i nie potrafie z nimi rozmawiac, nudza mnie. Wypytuje wszystkich o ceny, np. o cene butow, samochodu itp.

Gość mloda pani doktor
poza tym moje kupy maja zapach fiolkow i smak ambrozji, a u innych?...

Gość mloda pani doktor
i nie, nie jestem stomatolozka, jestem urolozka

Gość gość
ty jestes zaradna bo urodziłaś się w doktorskiej rodzinie i od startu miałaś wszystko, za to nie jesteś zaradna jeżeli chodzi o kontakty z innymi, poprostu zadufana, rozpieszczona egoistka, nawet pisząc anonimowo na foruum prowokujesz w ludziach negatywne uczucia, faktycznie lepiej będzie dla ciebie po tamtej stronie biurka wypisywać recepty, częst córki takich matek potem dorastają, a to że mąż cię zdradzał ze studentkami to akurat norma w tym środowisku, dziwne by było gdyby nie zdradzał

Gość gość
poza tym też przynudzasz tymi swoim problemami, nudna jesteś, o możesz pomóc dzieciom ulicy w Brazylii, albo Afgańkim dziewczynkom zdobywać wykształcenie, czy dzieciom Keni bo umierają z pragnienia, a ty tam p********z że pani doktor nikt nie lubi, jedz na misje to cię polubią

Gość gość
1/10 ,bo jej odpisuja :D