Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

telefon narzeczonego

Polecane posty

Gość gość

czasem pozwala mi z niego korzystać gdy na moim nie ma środków albo coś. I tak było i dziś. Ale zobaczyłam tam jakieś obce tj nie podpisane numery że dzwonił. Nie pilnuje telefonu po prostu leży sobie na stole przy łóżku i tyle ale korzystam gdy on mi pozwoli. Martwić się tymi nr czy mam paranoje?

Gość gość
Martw się, martw. I, broń Boże, nie pytaj go. Najlepiej od razu wynajmij detektywa.

Gość gość
pytam poważnie:( nie wiem po prostu czy coś może być na rzeczy.

nie popadaj w paranoje , no chyba bez przesady .Co to zadzwonic nie mozna nigdzie?

Gość gość
może ale do znajomych ma podpisane numery a te nie były. Niby pozwala mi brać telefon ale i tak się martwię

Gość gość
no tak... i forum ma ci odpowiedziec do kogo dzwonił narzeczony. Małżeństwo nie polega tylko na powiedzeniu sobie "tak"... często trzeba uzyc wiekszej ilosci słow.. i zwyczajnie porozmawiać.

Gość gość
ja mam duzo takich numerow, bo dzwonie czasem gdzies do fachowca, zalatwic jakies sprawy....nie wszystkie nry mam zapisane:)

no jak tak sie martwisz , to zapytaj jakie mial sprawy do zalatwienia? Powiedz prawde, ze martwisz sie i jestes niepewna ,czy czasem inna nie bedzie z tego telefonu dzwonic :-P

Gość gość
używam telefonu po to żeby gdzieś zadzwonić. A grzebałam nie legalnie więc nie zapytam

Gość gość
o potencjalnych innych rozmawialiśmy już wiele razy. Te telefony były wykonywane gdy pojechał z ojcem robić kuchnie dziś na zlecenie. Miał sprawy do załatwienia ale o tej porze raczej nie

Gość gość
A on tobie w majtkach grzebie legalnie czy nie? :-P

Gość gość
acha... nie mozecie o tym porozmawiac... no to sie schizuj... miłego małżeństwa życzę.

Gość gość
kiedyś już widział że grzebie w jego telefonie nie było awantury ale było mu przykro. Więc teraz nie zapytam

Gość gość
co powiedzieć :" kochanie grzebałam w twoim telefonie jak dzwoniłam i co to za numery nie podpisane są zdradzasz mnie?"