Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BSA

Kilka przemyśleń na temat kobiet

Polecane posty

Otóż wychodząc na ulicę, to widzę ile potworów, kurdupli, ułomnych ludzi, brzydkich, głupich, biednych, c***owatych, chamskich i tak by wymieniać do końca, ma tym samym kobiety, żony itp. Wniosek jest prosty, otóż posiadanie kobiety nie robi ciebie lepszym, mądrzejszym, szczęśliwszym. Posiadanie kobiety nie dowartościowuje, dlatego że każdy, nawet upośledzony, kurduplowaty, ślepowaty, głupi, chamski ma jakąś dziurę do pociskania, więc bez sensu jest utrudniać sobie życie z kobietą, skoro każdy może taką posiadać. Kwestia jedynie poderwania, czyli taniego tekstu na który w końcu jakaś się skusi. Dziś kobiety się nie szanują, więc pójdą z każdym. Po co mieć dziewczynę, skoro każdy taką ma. Znam ludzi, od których nawet psy i koty uciekały, a dziewczynę mają, fakt że brzydką, ale mają. Więc bezsensu mieć jakąkolwiek dziewczynę, lepiej być samemu i wolnym od klopotów, niż wieczne problemy w życiu.

Gość aryanna
i tak całę zycie spędzić samemu? nie chciałbyś mieć swoich dzieci wiem,że teraz mało jest takich porządnych kobiet.

Gość gość
jakby Cie któraś zechciała to skakałbys ze szczęścia, a teraz się musisz pocieszac w taki sposob.... kiedys (o ile w ogole) wspomnisz te slowa :D

aryanna-Po h*j mi dzieci, skoro i tak będą państwowe a nie moje. Byłaś kiedyś w Szwajcarii? Ja byłem, tam dzieci mają w szkołach zrobioną takie pranie mózgu że masakra. Nie zamierzam spładzać czegoś, aby służyło to socjalistą do ich zbroniczego systemu. Niech socjaliści zniosą obowiązek szkolny a wtedy zacznę myśleć o dzieciach. Jak na razie to nie zamierzam katować swoich dzieci szkołą, która i tak nic nie daje a jedynie próbuje wyprać dzieciom mózgi.

Gość lulka4
no wlasnie,nie uogolniałabym,chyba jestes baaardzo rozczarowany kobietami,ale zapawniam Cie nie wszystkie takie są

Gość aryanna
no w sumie trochę racji masz. ja też jestem anty-socjalistka.

gość-Kiedyś mogłem mieć dziewczynę, nie jedna mnie chciała. I szczerze mówiąc to ciesze się że z nimi nie byłem, dzięki temu jestem wolny.

lulka4-Są materialistkami, przejmują się pierdołami, łatwo zrobić im pranie mózgu, do tego są niezrówowarzone psychicznie, takie są kobiety. Trudno powiedzieć co je tak zepsuło, być może to, że ich matki stosowały pigułki antykoncepcyjne i to spowodwało jakieś zmiany w psychice.

staszek spod monopolowego-Były takie, które zapraszały mnie na noc do swojego mieszkania....

Gość Muna
BSA masz chorobe wscieklych krow? bo piszesz jakbys sie wsciekl

BSA masz prawo tak mówić :) nie każdy facet ma potrzebe wiązać sie z kobietą. Ty należysz do tej grupy no i spoko :) każdy człowiek jest inny, ja nie wymagam od ciebie żebyś miał kogoś. Nie chcesz to nie, nie twoja sprawa. A i masz racje - związek nie uszczęśliwia. Jeśli ktoś jest wesoły bedzie wesoły w związku, jesli ktos jest smutasem, związek nie uczyni go szczęśliwego.

Gość gość
"Były takie, które zapraszały mnie na noc do swojego mieszkania...." x no, no co pan bsa tu nam pisze :D czemu nie skorzystałeś?

Ja już byłam w związku, obecnie nie mam nikogo, ale mimo to chce miec meża i założyć rodzinę. Podbijało do mnie paru, niestety wszyscy to materialiści, egoiści, pewnie matka która brała pigułki anty sprawiła, że mają teraz takie pranie mózgu

Gość lulka4
BSA!cos takiego??pranie mózgu nam kobietom?boszsze z kim TY sie człowieku zadajesz?a poważnie,nie trafiłeś na fajna babke,twarda i zdecydowana ,piszesz chyba o jakis nastolatkach...hm

Swoją drogą ostatnio gadałem z kumplem, który jest lekarzem. Tak żeśmy gadali na temat kobiet, wiec zapytałem się go, czemu dziś 30 letnie kobiety są brzydkie i otyłe, mimo że jeszcze 10 lat temu były mega laskami, on mi powiedział że to właśnie skutek pigułek antykoncecyjnych, że po pigułkach kobiety zawsze się starzeję i stają się pulchne, stąd dziś piękne kobiety to tylko nastolatki...

Gość gość
jak dojrzejesz to przestaniesz traktować kobiety jak rzecz, która się posiada.

gość "Były takie, które zapraszały mnie na noc do swojego mieszkania...." x no, no co pan bsa tu nam pisze smiech.gif czemu nie skorzystałeś? " Trudno powiedzieć, młody byłem, do tego jestem dość nieśmiały.

Gość aryanna
a teraz ile masz lat?

No tak, ale to nie zmienia faktu, że się w kobietach zakochujemy i chcemy taką mieć. Ja uścisnąłem rękę JKM w środę, BSA. I może do roboty pojadę.

gość-Facet, który nie czuje że posiada kobietę, to wtedy ma ją w d***e. Posiadanie czegoś, oznacza że coś jest twoje, a jak coś jest twoje, to jest to dla ciebie świętość, tak jak świetością jest ziemia dla rolnika, tak samo świętością jest kobieta dla faceta. Jeśli coś 'wynajmujesz" to traktujesz to jedynie jako coś do ekspuatacji a nie jako coś swojego, tym samym nie musisz tego szanować bo to nie twoje. Widać żeś kommunistka, skoro nie rozumiesz że własność to rzecz święta.

Gość aryanna
looser we wrocławiu byłeś? ja też byłam no ale się dopchałam do p Janusza :D

Gość aryanna
nie dopchałam. może innym razem wezmę autograf.

Looooser-JKM to spoko gość, facet z jajami. Dowiódł tego, kiedy po programie wyszedł pogadać z związkowcami, mimo że byli wrogami, to on do nich wyszedł i chciał im przemówić do rozumu, ale betonu głową się nie rozwali. Jak by nie patrzeć, to facet jaja ma. Żaden polityk nie wyszedł pogadać z swoimi wrogami, tylko JKM. http://www.youtube.com/watch?v=jNCVj0i3GJs

Gość 220
Też nie lubię socjalistów nie lubię też dzikiego kapitalizmu. Jedno i drugie jest zbrodniczym systemem. Onośnie kobiet z wiekiem stają się łatwiejsze [podobno :)]

Tak Aryanna. To byliśmy tam razem. :D Niezły ścisk był. A ja uścisnąłem rękę JKM, jak wychodziłem z sali szedł za mną i podziękowaliśmy sobie. :D Wkurzyłem się dzisiaj jak nastolatkę z chłopakiem zobaczyłem.

220-A co to jest "dziki kapitalizm"? Te chasło wymyśliła właśnie propaganda socjalistyczna. Normalnie to się nazywa wolny rynek, a kapitalizm dosłownie oznacza po łacińsku "pomysł"

Looooser-Skoro masz ją pod ręką, czemu nie kombinujesz nad strategią..