Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BSA

Kilka przemyśleń na temat kobiet

Polecane posty

Ja mam autograf, 2 lata temu wziąłem po wiecu wyborczym. Siedziałem w środę ze 2 rzędy za dziewczyną, która zadała pytanie o kobiety pod koniec.

Argen-Co związkowcy to są akurat ofiary socjalistów, ci ludzie nawet nie wiedzą o co w tym chodzi. Są trochę jak pieski, który przyniesie panu patyk a ten go pogłaska i da smakołyka, nie wie po co przyniósł tego patyka, ale wie że dostanie pochwały i smakołyka. Po prostu z związkowców to banda imbecyli, którzy nie umieją odczytać rozkładu jazdy pociągów a co dopiero politykować.

Gość 220
Pytanie czy istnieje "wolny rynek" ?

220-Nie istnieje, dlatego że nie ma kapitalizmu, to też nie może być tym samym wolnego rynku. Mamy socjalizm, czyli coś pomiędzy komunizmem a kapitalizmem.

Nie jest tak łatwo strategię obmyślać jak się nie ma z kimś kontaktu szczególnie, nie rozmawia. Zresztą ona jest młodziutka. Ja to albo czterdziestki mężate, albo dzieciaki.

Też widziałem tę rozmowę. JKM dobry jest, ma jaja, Ja też się staram pracować nad sobą. Dzisiaj dzwoniłem w sprawie pracy, a babka po trzech zdaniach do mnie "ma Pan bardzo przyjemny głos". Zamurowało mnie. :D

Argen-Takie debaty są bezsensu, bo oni doskonale wiedzą jak kupić imbecylów, gdy nie mają argumentów, to zaczynają wrzeczeć populistyczne chasła. Wystarczy zadać im proste pytanie, otóż czemu oni chcą jedynie podwyszania płac a nigdy nie domagają się obniżki cen towarów. Otóż obniżka cen towarów była by antysocjalistyczna, natomiast podwyżka wypłat a tym samym podwyżka towarów jest zgodna z progapandą socjalistyczną, czyli nic sie nie zmienia, ale możemy powiedzieć że ludzie dostali podwyżkę. Gdyby obniżyli ceny towarów po przez obniżenie podatków i kosztów pracy, to wtedy ludzie odczuli by poprawę życia, a tak to socjaliści produkują złudzenia, dają podwyżki wypłat, następuje wzrost inflacji, towary drożeją i jest jak było... Ale ludzie to idioci i tego nie zrozumieją, dlatego socjaliści wykorzystują do polityki głupotę ludzi.

Gość 220
Kobiety są słuchowcami, spodobał się jej twój głos

Gość JesiennaLejdi
Temat dotyczył na początku kobiet... Czytałam o swojej płci i nagle... kapitalizm:) Autor tematu chyba ma bardzo złe doświadczenia. Każdy ma moment w życiu, w którym we wszystko zaczyna po prostu wątpić.

JesiennaLejdi- Ponieważ z pierdołowatego tematu, jaki założyłem, to przeszliśmy na poważny temat. Ale ty jako kobieta, to widać że interesują się pierdoły a nie poważne tematy, bo zapewne nic nie zrozumiałaś z poważnych tematów. Jak widać to w stosunku do kobiet, trzeba podejmować pierdołowate tematy, wtedy się ich tym zainteresuje, bo tylko takie zrozumieją.

Nigdy mi się nie zdarzyło, żeby kobieta tak szybko mi to powiedziała. I to przez telefon. Śmieszne to było. Raz wcześniej słyszałem, że mam ładny głos.

Gość facet w okularach
ja generlnie po ostatnim wieloletnim zwiazku z kobieta ktora naprawde kocham, zwatpilem do konca w jaka kolwiek milosc, szacunek i zaufanie do reszty. byla jedynym fundamentem wierzy zaufania, milosci , szacunku. MIla wszytko , bylismy szczesliwi, angle zniknela bez slowa....jak mozna K***a tak robic z kim sie przezylo 5 lat dzien w dzien ?? ja tego k****a nie pojemuje. Jakim trzeba byc plytkim scierwem zeby tak postapic. Na samam mysle a juz jestem 1.5 roku po zwiazku k****ica mnie strzela.

facet w okularach- E tam, co wydupczyłeś to twoje, tego ci nikt nie odbierze. Pomyśl pozytywnie, rodzice ją utrzymywali, chowali a ty sobie na niej używałeś do woli, teraz jest już przez ciebie w*******a i masz święty spokój w życiu.

Gość 220
tzw. "Kobieta wyzwolona", robi co chce i z kim chce. Nawet z murzynem chorym na ADIS.

1.Kobiety są niestabilne emocjonalnie 2.W dodatku to materialistki 3.Dlatego prawie zawsze jak znajdą kogoś lepszego to odejdą od was . Kasa,Praca - Dla nich to zaradność

Gość 220
Mnie już nie śmieszą kabarety, są raczej żałosne

tym bardziej pasuje to do kolejnego tematu z serii "kobiety są be więc mnie nie obchodzą...w związku z czym założę o nich temat" :D

Gość gość
1.faceci są niestabilni emocjonalnie tzw c**y meskie 2.W dodatku to kobieciarze 3.Dlatego prawie zawsze jak znajdą kogoś lepszego to odejdą od was . Kasa,Praca - Dla nich to branie kasy od mamusi lub dziewczyny,praca to zdrapki gra w totolotka :classic_cool:

"aaa tam gdzie to wrzoooskooowiskoooo....." po prostu ciekawość mnie zjadła co też za awanturka wyniknie - ale wszystko po staremu, więc znikam :D

Gość lulka4
BSA juz wiem dlaczego siedzisz dzis tutaj a nie jak normalny facet z kobieta ....nie zycze powodzenia ale te wypociny polityczne jak mialo byc o kobietach...pewnie jestes grubym okularnikiem i nikt Cie nie chce..tak mysle i wylewasz gorzkie żale na kafe..hehe

Gość gość
Jestem kobieta i h*j mnie obchodzi socjalizzm i inne ustroje, wy sie mozecie tylko podniecac a i tak nie macie nic do gadania

Gość 220
Ciebie nie obchodzi socjalizm ale socjalizm obchodzisz

Gość gość
JesiennaLejdi- Ponieważ z pierdołowatego tematu, jaki założyłem, to przeszliśmy na poważny temat. Ale ty jako kobieta, to widać że interesują się pierdoły a nie poważne tematy, bo zapewne nic nie zrozumiałaś z poważnych tematów. Jak widać to w stosunku do kobiet, trzeba podejmować pierdołowate tematy, wtedy się ich tym zainteresuje, bo tylko takie zrozumieją. Drogi autorze, jeżeli masz takie podejście do kobiet, jak to powyższe, to nie dziw się że jesteś w takim miejscu życia a nie innym.

Gość gość
Poza tym jak czytam wypowiedzi facetów,to tylko mnie upewniacie w moim postanowieniu. Dziękuję:)

gość-Zapomniałem że kobiety nie nawidzą szczerości, zakaceptują kłamstwa, które będą im się podobać ale nie zaakcetują szczerości, która podobać im się nie bedzie.

lulka4-Prowadzę aktywny tryb życia, więc gruby być nie mogę. Zresztą grubi okularnicy to też mają swoje potwory, więc akurat wygląd ma małe znaczenie.