Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 kreska bardzo słaba

Polecane posty

Gość gość

Hej:) Od jakiś 2 tygodni spóźnia mi się okres, po stosunku z mężem miałam bardzo krótkie plamienie i było brązowawe. Od tego momentu strasznie mnie boli w podbrzuszu tak jak nie raz przed miesiączką ale jak nie miałam tak nie mam do tej pory, jest także wstręt do papierosów jak, nie mogę pić kawy bo robi mi się nie dobrze i często oddaje mocz. Wczoraj na wieczór zrobiłam sobie test ciążowy PINK i jedna kreska była bardzo czerwona a ta testowa było bardzo słabo widoczna i tak jak koleżanki tu pisały wręcz pod światłem była widoczna, jutro rano wykonam 2 test żeby się przekonać czy zostane mamą bo bardzo bym chciała. Od jakiś 3 miesięcy nie biorę tabletek hormonalnych które były przepisane na silne bóle menstruacyjne. Czekam na odpowiedzi i pomoc od was. Pozdrawiam

Gość gość
Autorko zrób test z krwi - beta HCG. Testy sikaczowe nie zawsze pokazuja prawdę.

Gość gość
gratuluje, udalo Wam sie :) ja tez mialam taka blada ze musialam sie bardzo mocno wpatrzec, myslalam ze to urojenie, + do tego te objawy, typowo ciazowe :) gratuluje

Gość gość
oczywiscie tez polecam zrobic bete bo to100% pewnosci