Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaspioch

djuuuu daj spać

Polecane posty

Gość gość
Ja tu nigdzie nie widzę DJa :O

Gość zaspioch
bo odzyskałam siły jakoś,po naszpikowaniu się tabsami :) poza tym ,ten rzep nieopierzony mnie 'drzaźni ' bdecąc nie na temat męska duma-sprawa jest smiechu warta,wykazałam,ze to co do mnie mówił,nie ma pokrycia w życiu ja poczułam sie oszukana on zraniony zapewne

Gość zaspioch
niestety ja mam bardzo drogie minuty,więc rozmawiam expresowo nie napinaj się tak bo gumka z majt strzeli

Gość gość
oni lubia szafowac wielkimi slowami na lewo i prawo, a potem do gardla sie rzucaja jak cos nie po ich mysli, takie wychowanie przez mamusie?nie wiem czasy takie ze mezczyzn brak

Gość zaspioch
nie,ja mamy jego nigdy nie bede obrażała,myślę ze kobieta włożyła wszystkie swoje siły by swoje dzieci wychowac jak najlepiej,a życie miała ciężkie to tylko,niedojrzałość,i brak konsekwencji ot taki wolny ptak,od którego nikt nigdy niczego nie wymagał ale ogólnie bdb człowiek

Gość gość
świetne są te rysunki, kto to robi?

Gość S378
pani Jackie Morris zaspioch, i komunikujesz sie z nim za pomoca kafeterii? troche nietypowe

Gość zaspioch
obijamy się tu o siebie czasami nic zmykam,może zasnę wreszcie ,dobranoc 😴 🖐️

Gość gość
oszusta i dreczyciela uwazasz za dobrego to chyba ty masz za miekkie serce, tez mnie napastowal kiedys jeden 'zraniony' dziwna natura meska apodobno to my skomplikowane:O

Gość gość
fajny ten blog, magiczne rzeczy tam wyrabiają

Gość gość
śpijcie ładnie dziewczeta i nie myslcie o glupolach

Gość zaspioch
ale mnie wciagacieee,,, :) nie jest taki zły :) tylko sam nie wie czego chce i się facet gubi chyba,szuka a nie wie czego szuka,nie potrafi okazac ze mu zalezy,wiec kolejne związki się sypią.. życzę mu dobrze,niech tam będzię szczęśliwy :) najlepiej z jakąś zołzą,która go lekko utemperuje:P ...a co do napastowania to w pracy miałam taką jazdę,klient coś sobie ubzdurał,i wszelkimi możliwymi "kanałami" próbował zdobyć mój nr tel,potem okłamywał moje koleżanki,przedstawiając się tak,jakby był moim b dobrym znajomym,normalnie już uciekłam z pracy,żeby dał mi spokój,,ale stwierdziłam ze to droga do nikąd,i stanęłam twarzą w twarz,bardzo się mnie wstydził (jak do koleżanek był taki playboy wygadany) tak do mnie skromniutki,grzeczniutki,spokojnie porozmawiałam,grzecznie,i na razie spokój

Gość S378
czyli lamanie facetow idzie Ci mimochodem? tylko z trolami na kafe jeszcze sobie nie radzisz?:D

Aniele Boży, stróżu mój, Ty zawsze przy mnie stój. Rano, wieczór, we dnie, w nocy Bądź mi zawsze ku pomocy, Strzeż duszy, ciała mego, zaprowadź mnie do żywota wiecznego. Amen. ja odmawiam Aniele Boży, c***u mój ty zawsze przy mnie stój rano, wieczór, we dnie w nocy bądź mi zawsze ku pomocy strzeż jąder, ciało mego i zaprowadz do tyłeczka ciasnego Amen.

Gość zaspioch
a jaki ja mam wplyw na to ze komus sie spodobam?żadnego pan swirował,a ja się przygotowałam na tą rozmowę bo on jest tylko klientem,i został potraktowany jak każda inna osoba ma żonę,a usiłował umówić się ze mną :O nie dałam poznać,że o tym wiem,ale jakoś się udało,tu głownie chodziło o bardzo delikatne postępowanie bo to b znana osoba w sumie,i żeby firma nie straciła takiego klienta a jednocześnie ja nie będę mięsem armatnim ot takie perypetie..