Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyna ma mnie ostatnio w d***e. Obraza, wyzywa albo ucina nagle kontakt bo... nie ma czasu i jest zapracowana. Wyslalem jej sms "ok, nie wiem ale domyslam sie o co chodzi, dziekuje za mile spedzone chwile i zycze szczescia". Zadzwonila od razu z pretensjami ze jestem zbyt zazdrosny, ze faktycznie jest zapracowana i zabiegana i ze nie chce mnie stracic. Dac sobie spokoj czy probowac zrozumiec??

Gość gość
Gdyby naprawdę była zapracowana to by wyjaśniła dokładnie dlaczego. Chyba, ze to nie jest poważny związek.

Gość gość
Zwiazek na odleglosc :). Kolejne spotkanie dopiero za miesiac. Niby wyjasnila dlaczego. Mloda, sama i ma milion rzeczy na glowie. Ale od tamtej pory, 0 kontaktu - nawet "czesc". Ja nie wiem co powiedziec bo bedzie jak grochem o sciane a ona sie po prostu nie odzywa. Dla mnie tez ciezko w czyms takim wytrwac bo mam powodzenie u kobiet ale stwierdzilem ze dla niej oplaca sie utrzymywac wstrzemiezliwosc. Wszystko popsulo sie w jej urodziny (na ktore zyczen i prezentu nie zapomnialem wyslac).

Gość gość
A nie wiedziales ze dziewczyny lubia sobie na urodziny pobzykac? Nie wszystkie ale te mlode tak. Na pewno ma jakiegos kolege z ktorym moze.

Gość gość
I moze czuje sie przez to winna

Gość gość
Seks urodzinowy? Wypraszam sobie

Gość gość
na odleglosc jest do d**y i tyle ;c

Gość gość
No wlasnie. Nie pomyslales ze w jej urodziny mogl sie odezwac jakis jej tajemniczy wielbiciel?