Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy da tu się znaleźć miłość

Polecane posty

Gość znafca temate
ryfka lubisz się roochać?

Gość Ryfka      Goldman
Wybaczam gościu i nie jest mi wcale przykro z tego powodu, że nie spełniam Twoich kryteriów. Ty moich też nie, ale to nie stanowi dla mnie problemu, bo ja w przeciwieństwie do Ciebie nikogo nie szukam;)

Gość Ryfka      Goldman
Mówiłam Ci już, że rozmowa tu jest bezcelowa. Jeśli chcesz to masz mojego maila, jeśli nie chcesz do daj już spokój. Masz prawo myśleć o mnie źle, ale nie staraj się być psychologiem, dobrze?

Gość gość
Ryfka ja nie zamierzam byc Twoim psychologiem bo nie chce zagłebiać sie w Twoją porypana psychike nie wierzysz w związki itp a to juz jest panienko zaburzenie.Ale to nie moja sprawa bo jak sama powiedziałaś nie pasujemy do siebie zresztą ja takimi jak ty pogardzam zwłaszcza jak przeczytałem tutaj wpis jednej zony.

Gość Ryfka      Goldman
To po co się zagłębiasz skoro tego nie chcesz? Jakiej żony, czyjej żony? Twojej żony?

🖐️:-D Mam prośbę. Nie chcę wam przeszkadzać i wpierdalać się w wasz dialog, ale czy moglibyście trochę podkręcić tempo? Bo seans jest równie ciekawy jak w Vue Cinema, tylko za wolna akcja.Za dużo popkornu idzie;)

Gość Ryfka      Goldman
Tak mamo;) No i nie gustuję w kobietach nawet jeśli spełniam ich kryteria. ;)