Gość pohulanka Napisano Październik 12, 2013 Mam prawie 30 lat i dziecko z byłym od niedawna partnerem. Wyprowadziłam się od Niego ok. miesiąca. Teraz jest szarpanina o dziecko, on je zabiera i nie odzywa się całymi dniami, nie wiem co sie dzieje a robi ze mną złą matkę która się dzieckiem nie zajmuje. Sprawa jest już w sądzie. Wczesniej mnie wyzywał, zniszczył mi moje rzeczy ... . Miałam kogoś, na początku był to przyjaciel teraz ktoś więcej - dla bylego był to powod by mnie wywalić z domu. Ale to byl tylko gwóźdż do trumny, nie układalo się między Nami od dawna i życie z nim było udręką przez jego chorą zazdrość i wieczne niezadowolenie. Teraz że mieszkam z moimi rodzicami i oni nie chca nawet słyszeć o nikim innym ... Nie wiem co robić, popadam w depresję z jednej strony moi rodzice przezywają tę całą sytuację z moim byłym i nie chcę ich denerwować, z drugiej mój nowy partner ma dosyć życia w "ukryciu" i wciąż wywoluje u mnie poczucie winy, ze ten kolejny wieczór spędza sam ... . Nie wiem co mam robić ... Jest mi ciężko, potrzebuję wsparcia ale z kazdej strony czuję tylko jakieś wymagania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach