Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety nie farbuja siwych wlosow

Polecane posty

Gość gość
tak po prostu poddaja sie uplywowi czasu

Gość gość
farby sa a kobiety liczne hoduja siwe wlosy

Gość zapewne mają w dupie
opinie samców, takich jak ty :) tak, tak, to możliwe ;)

Gość gość
siwizna strasznie oszpeca i postarz a kobiety a facetów to nie -coz natura nie ejst sprawiedliwa

Gość gość
Bo farbowane kudly sa oblesne

Gość gość
jak dasz mi farbę która je zafarbuje to to zrobię. wszystkie farby wypróbowałam i farba z siwych włosów zmywa się średnio od 2 do 12 myć, a myję włosy codziennie,w ięc ja pierdykjam babrac sie farbami i tą chemią co tydzień

Gość gość
jesli czlowiek nie walczy ze starzeniem z uplywem czasu to juz klęska jest

Gość gość
klęską jest kiedy człowiek nie godzi sie ze swoim człowieczeństwem i upływem czasu i na sił ę stara się sobie i innym wmówić że przez całe życie ma 18 lat

Gość gość
chemiczne farby do wlosow wynaleziono w19 wieku a wczesniej stara kobieta to musiala byc siwa chyba ze ma sie jakies super geny z e siwizny nie ma ale miec obecnie siwe kłaki na łbie to abnegacja

Gość gość
nie da sie udawac przez cale zycie ze ma sie 18 lat ale siwe kłaki powinno sie farbowac by nie straszyć męza , dzieci i wnuków jesli ktos nie walczy ze staroscia to jest leniwym abnegatem

w 19 wieku nawet rękawiczek bez talku nie dało się założyć, więc nie wszystkie ich pomysły były sensowne :D

Gość gość
E tam gadanie ze sie szybko wypłukuje kolor z siwych włosów .Owszem miałam to samo ale kupiłam farbe kallos glow i kolor trzyma sie kilka miesiecy tak jest intensywny a tez myje włosy codziennie :)

Gość gość
w 19 wieku kąpano sie w koszulach a niezamęznym kobietom nie wolno bylo jeśc bananów

Gość gość
zeby w 21 wieku zyc jak w sredniowieczu i nie walczyc ze staroscią?

Gość kalus
a co lepsze odrosty?? to jak odprysniety lakier na paznokciach. Zwroccie uwage jak wygladaja starsze panie,po 70-tce ktore sie farbuja,maja bardzo duzo lysin,a te ktore unikaly farby jeszcze maja duzo wlosow

wszystko zależy od włosów - ja siwych nie mam, a farby mi się po prostu nie trzymają....za to włosy się niszczą. Poza tym ktoś ma jakieś inne, mądre pomysły na to co kobieta powinna robić żeby nie dostarczać innym negatywnych doznań estetycznych?

Gość gość
trzeba robic wszystko by jak najdluzej wygladac jak najmlodziej - nie trza miec duzo kasy- farba jest tania a cwiczenia przeciwzmarszczkowe nic nie kosztują

Gość gość
"trzeba robic wszystko by jak najdluzej wygladac jak najmlodziej" . Bo media tak każą?

Gość gość
Tak wziełam pod uwage , prymitywna istoto twój jeżyk o tym swiadczy -prostaczko.Próbowałas ta farbę ??? czytalas opinie wiesz akurat mam do czynienia z róznymi włosami wiesz to mój zawód i akurat nie ma osoby która by narzekała na ta farbę :)

Gość gość
kto m a silna wole ten walczy z czasem

Gość gość
co tam media one czesto propaguja głupoty np opalanie ale dla własnych wrazen estetycznych powinno sie farbować siwe włosy- coz siwy facet moze wygladac dobrze ale siwe wlosy u kobiety raczej nie

Gość gość
Tylko jak sie chce wyglądac jak babcia no to juz twój problem ,nie chcesz dbać o siebie i twóje wytłumaczenie ze każda farba ci nie pasuje .W ogóle byłas w zyciu kiedykolwiek u fryzjera z tym problemem czy sama farbujesz włosy typu Joanna smieciowa farba czy szkoda ci wydac kase bo pijesz wino marki wino ?:P

Gość gość
naprawde byla taka moda? kiedy?