Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odwazna

Miłość istnieje

Polecane posty

Gość odwazna

Witam! Mam 18 lat i za 2 tygodnie wychodzę za mąż, za 56 letniego wdowca. Bardzo go kocham a on mnie, nie jest bogaty ale jest wyjątkowy zaradny odpowiedzialny mądry itd.Zakochałam się w nim ponieważ jest biedny misiu jest bardzo romantyczny, jest inny,uczuciowy i bardzo wrażliwy jak ja. Chcę udowodnić że nie kazda dziewczyna zgrabna piękna i młoda leci na kase u starszych dojrzałych mężczyzn.On zrobi dla mnie wszystko nawet chciał prace rzucić a ja byłam przy nim nawet kiedy zostaliśmy bezdomni kiedyś.Do odważnych i pięknych świat należy.! A mogłam mieć każdego:) ale wybrałam biednego wrażliwego uczuciowego mężczyzne.Pozdrawiam!

Gość gość
Mozeto nawet dobrze, bo jak dojrzejesz bedziesz miala30 toon juz nie bedzie zyl

Gość odwazna
To ja wtedy umre też jak on umrze.

Gość gość
Moze tak, moze nie. Jestes jeszcze bardzo dziecinna. Moglabys byc jego wnuczka

Gość gość
Wiesz dlaczego baby będą Cie teraz obrażały na forum? Bo boją się ,że ich "misie" też zaczną się rozglądać za młodymi dziewczynami, a to jest i tak nieuchronne ;)

Gość gość
twoj dziadek na pewno jest mlodszy od pana mlodego:D eh te gimgowno nudzi sie i probuje fantazjowac x s********j

Gość gość
Wiesz dlaczego baby będą Cie teraz obrażały na forum? Bo boją się ,że ich "misie" też zaczną się rozglądać za młodymi dziewczynami, a to jest i tak nieuchronne x hahahahahahahahaha wypowiedz kafe roku gratuluje umyslu:D

Gość gość
W Polsce to moze byc dziadeczek, ale na Zachodzie nie :-D Powodzenia ale roznica troche komiczna ...

Gość gość
Wiesz dlaczego baby będą Cie teraz obrażały na forum? Bo boją się ,że ich "misie" też zaczną się rozglądać za młodymi dziewczynami, a to jest i tak nieuchronne x hahahahahahahahaha wypowiedz kafe roku gratuluje umyslusmiech.gif NO CHYBA TRUDNO OCZEKIWAC APROBACJI U STARSZYCH DOJRZALYCH KOBIET :)