Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona56

Plamienie zamiast okresu

Polecane posty

Gość zmartwiona56

Witam, moja sytuacja wygląda następująco : 2 dnia cyklu, czyli 2 dnia miesiączki kochałam się z moim chłopakiem. Zabezpieczyliśmy się prezerwatywą. Po skończonym stosunku sprawdziliśmy czy nie pękła, była cała, a więc nic się nie stało. Spokojnie czekałam sobie na miesiaczkę. Jednak gdy ta przyszła trochę się zdziwiłam. Nie można chyba nawet tego nazwać miesiączką. Pierwszego dnia pojawiło się lekkie brązowe plamienie, myślałam, że okres się może rozkręci, ale drugiego dnia dokładnie było to samo. Trzeciego dnia plamienie trochę osłabło, a 4 dnia było już bardziej czerwone i nadal trochę brązowe. Zaczęłam się zastanawiać czy to może oznaczać ciążę? Niby zabezpieczenie było, ale różne rzeczy się zdarzają. Dodam, że w zeszłym miesiącu miałam strasznie dużo stresu, ciężkich sytuacji, mniej jadłam i ciągle się denerwowałam. Czy to mogło zmienić wygląd miesiączki? Teraz jeszcze dodatkowo się niepokoję bo na przykład częściej siusiam.

Gość zmartwiona56
Czy ktoś może coś doradzi? :(

Gość zmartwiona56
Ktoś coś?

Gość zmartwiona56
Dzisiaj zrobilam test, 7 dni po plamieniu, wynik negatywny, myslicie ze wiarygodny?

Gość gość
wiarygodny, ja bym zwaliła wszystko na stres

Gość zmartwiona56
Już nie siusiam tak często, za to pojawił się ból piersi. Trochę wcześnie jeżeli przyjąć, że to plamienie było okresem... Byłam też dzisiaj u lekarza, co prawda nie mówiłam o podejrzeniu ciąży, ale w czasie badania nic nie zauważył, a od stosunku minął już miesiąc. Więc ten test chyba jest wiarygodny...

Gość zmartwiona56
Co o tym myślicie?