Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z mężem muzułmaninem

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym porozmawiać z innymi kobietami które są w związkach z muzułmanami . Jak sobie radzicie ? Mój mąż ostatnio wspomina o kolejnej żonie :( Jak jest u Was ?

Gość wiśnióweczka
kolejnej żonie? serio? nie rozmawialiście o takich kwestiach przed ślubem? ja nie mam męża muzułmanina, ale mam kilku znajomych tego wyznania i mają bardzo duży szacunek dla swoich żon, kochają, doceniają, aż miło popatrzeć. Każdy ma 1 żonę i nigdy nie słyszałam, żeby mówili o kolejnych...

Gość wiśnióweczka
tu sa foty naszego szczescia :D http://pokazywarka.pl/iesu7r/ ael kurka przystojniacy,Polacy sa zazdrosni buuuuuuuuhah,o nas :D kupa smiechu z przewaga kupy!

Gość gość
akurat żyjemy w Europie wiéc zgodnie z prawem moze mie tylko jedną żone, chybanie musisz obawiać się konkurencji

Gość wiśnióweczka
jakiś podszyw o 21:01 ;-( nie mój poziom ;-(

Gość wiśnióweczka
niestety musi,bo ciapak jest tylko z nia z 2 powodow. 1.VISA 2.BRAK KOZ juz jak to osiagnie,to sciagnie sobie czysta wierna ciapule,a nie jakies gowniane szkaradne polskie scierwo na ktore biali spluwaja

Gość wiśnióweczka
12.10.13 [zgłoś do usunięcia] wiśnióweczka jakiś podszyw o 21:01 ;-( nie mój poziom ;-( ktos sie podszyl podemnie :( bo mi nie dorasta do piet nawet na szczudlach

Gość wiśnióweczka
to sa nasze fotki orginalne.wszelkie prawa zastrzezone ciapatowo i szkarady ltd

chyba cos ci sie juz pomieszalo.... w dodatku jestesmy przeciwnikami islamu i tych wszystkich chorych ludzi ktorzy wyznaja ta obrzydliwa religie

Gość przemol
marne prowo :D żadne państwo w Europie nie uznaje poligamii :D

Gość wiśnióweczka
głupie żarty głupich ludzi ;-( ja się na tym forum odzywam dość często, ale w dyskusje z dziećmi nie wchodzę /poza pracą ;-)/ Mój wpis był jedynie na początku rozmowy i informujący o podszywach. Dobrej nocy życzę wszystkim i a autorce rozwiązania problemów.

Gość gość
masz problem bo facet chce drugą żone, więc w Europie nie ma na to szans, chyba że rodzina mu znajdzie w jego kraju, no ale pamiętaj ty zawsze będziesz tą pierwszą która jest z nim dłużej, więc tamata zejdzie na drugi plan, a jak mu urodzisz kilkoro dzieci to w ogóle już faceta masz

Gość gość
Pedorita skąd jesteś?

Gość gość
no i masz nauczke za to, ze przez takie jak wy europa niedlugo bedzie zislamizowana

Gość gość
mieszkamy w Belgii i gdy się poznaliśmy to już miał obywatelstwo Belgijskie więc nie jest ze mną przez żadne wizy .To była miłość od pierwszego wejrzenia .Mamy 6 dzieci... Jedynie przeszkadza mi to, że wspomina o kolejnej żonie

Gość gość
mieszkamy w Belgii i gdy się poznaliśmy to już miał obywatelstwo Belgijskie więc nie jest ze mną przez żadne wizy .To była miłość od pierwszego wejrzenia .Mamy 6 dzieci... Jedynie przeszkadza mi to, że wspomina o kolejnej żonie

Gość gość
muzulmanie to nie roby a baby polki co z nimi ida do wyra to zwykle sz.... pownno sie ciebie wywiesc do ich kraju i nie wypuszczac i dobrze niech bierze sobie kolejne baby bo wiedzialy galy co braly. Polki biora wszystko to co ciemniejsze az mi wsty za takich rodaków..........

Gość gość
nie jest nierobem bo ma własną firmę i utrzymuje spokojnie 8 osobową rodzine

Gość gosia samosia11
ciapaki to nieroby i juz jeden wart drugiego. Znam ich tylu i widzę, że na początku ok a pózniej pokazuja co to nie oni a kobiety traktuja jak żywą rozpłodnię więc mi nie gadaj A poza tym skoro wspomina o kolejnej babie to widac,że to typowy ciapol który znalazl kolejna głupią polke bo która mądra dała by sobie nar****c tyle dzieci z muzułmaninem....

Gość gość
A moze to nie taki zly pomysl. Co prawda kolejna geba do wykarmienia ale z drugiej strony roboty domowe sie na was dwie rozloza wiec bedziesz miala wiecej wolnego czasu. Do tego gdy nie bedzie ci sie chcialo seksu z powodu bolu glowy to ona "odwali panszczyzne" za ciebie. Ja tu widze same plusy.

Gość gość
Jak masz teraz taki problem,ktory jest absolutnie poza naszym zasiegiem,to sobie z nim poradz.