Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

22letnia dziewica

Polecane posty

Gość gość

hmm mam takie pytanie? bardziej do facetów...dziewczyna przyznaje Ci się, że jest dziewicą, to w może przestraszyć facceta? chodzi mi o to, że będzie musiał ją 'uczyć' wszystkiego itp.

Gość gość
uczyć? przecież to jest naturalne.

Gość gość
no ale dziewczyna, która w wieku 22 nie miała nigdy bliższego kontaktu z facetem...często zastanawia mnie czy o takich dziewczynach się nie myśli, że są aseksualne? przecież wiek inicjacji seksualnej dość się obniżył...

Gość gość
raczej Ty możesz mieć problem z facetem a nie facet z Tobą. bo prawiczka w tym wieku raczej nie znajdziesz, a doświadczony jak zacznie z tobą praktykować wszystkie pomysły z p***o po kolei, to może Ci organizm nie wytrzymać

może jesteś asem, skoro tak długo tego nie potrzebowałaś? gdybyś była seksualna, wiedziałabyś co robić, bo, jak ktoś wyżej napisał, to naturalne.

Gość gość
może Cię rozdziewiczyć?

Gość gość
nie, nie czuję się aseksualna, tylko sporo czynników zadecydowało o takim stanie rzeczy. chodziło mi w moim pytaniu o reakcje facetów...tyle.

Gość alekkkk
Dziewica bez doświadczenia ma ten plus że można ją wiele nauczyć i przyuczyć do spełniania różnych męskich fantazji. Bo kobieta doświadczona z reguły ma już ustalone jakieś schematy seksualne poza które raczej nie wychodzi i byłoby trudno ją namówić do nowości.

Gość gość
Alekkk masz całkowitą rację. Sama jestem dziewicą i chciałabym żeby ktoś mnie nauczył wszystkiego od podstaw i wszystko mi pokazał , będąc jednocześnie cierpliwym nauczycielem , bo wiadomo nie wszystko na początku może się udać . I to też prawda , że jako dziewica miałabym ochotę poeksperymentować.

Gość gość
no tak. to jest jakaś prawda. ale czy to nie jest dziwne dziewica w wieku trochę powyżej 20?

Gość j z b
ucze chetnie dziewice od podstaw mail: jasne.ze.brnac@tlen.pl

Gość gość
lepiej być dziewicą do późna, niż się oddać pierwszemu lepszemu... tyle że w moim otoczeniu były 2 takie dziewice, które straciły cnotę powyżej 20 roku życia. i niestety obie z byle jakimi facetami. miały takie kompleksy dotyczące swojego braku doświadczenia, że potem się dawały pomiatać i robić ze sobą takie rzeczy, na które może tylko k***a by się zgodziła. szkoda.

Gość gość
A ja mam 25 i nadal jestem prawiczkiem. Jak czytam, że młodsze osoby ode mnie mają problem ze swoim dziewictwem to mnie szlak bierze. Dodam, że też chciałbym wielu rzeczy spróbować.

Gość gość
prawiczku, skąd jesteś? i co Cię skłoniło do takiej decyzji?

Gość gość
Podpisuję się i ja . 26 lat i dziewica . Dochodzi do tego ogromna ochota na sex i brak szans na zmianę tego stanu.

Gość gość
Chyba nieśmiałość, za dużo czasu poświęcałem na naukę (czego trochę dzisiaj żałuję) i jakoś nie było okazji. Ostatnio szukam kogoś, ale to nie jest takie łatwe jak się wydaje. Chociaż zauważyłem, że pewność siebie bardzo pomaga:)

Gość gość
Jestem z centrum Polski

nie opowiadajcie głodnych kawałków o seksualnym niewolnictwie dziewic ;) też mam swoje fantazje i preferencje seksualne (mimo tego, że nie czuję potrzeby tego realizować) i nikt mnie nie namówi do jedzenia spermy czy g***a

Gość kudłatyx
Najlepiej jak dziewica spotka się z prawiczkiem, wtedy mogą nawzajem się uczyć i eksperymentować i żadne z nich nie ma kompleksów że jest gorsze od drugiego.

aha, bo mam mieć jakiś kompleks, że ktoś umie lepiej seks:D kompleks to ja mogę mieć, że ktoś umie mówić np. lepiej po angielsku, a nie że miał więcej partnerek. no sorry, żadna ambicja:D

Gość gość
@kudłatyx myślę, że to chyba bardzo dobre rozwiązanie i sam bym tak chciał spotkać się z dziewicą, ale gdzie taką znajdę, która chciała by to zrobić z prawiczkiem i w dodatku w takim wieku

Ty jesteś jeszcze młoda masz czas na faceta, ja mam 27 i nadal jestem cnotką...i raczej się to nie zmieni w najbliższej przyszłości i to żaden powód do wstydu, myślę, że normalnego faceta ten fakt nie powinien wystraszyć:P

Gość prawiczek30
Ja niestety mam 30 i jestem jeszcze prawiczkiem i mi to nie pasuje.

jak Wam nie pasuje, to dlaczego tego nie zmienicie? i tu gnijecie? wszyscy macie depresję jak ja?:( powinniście to zmienić, bo jak jesteście seksualni to brak seksu bardzo negatywnie się odbija na Waszym ciele i psychice. zróbcie to dla własnego dobra. przecież chyba podaż jest.

Gość j z b
dziewica jeszcze mnie to absolutnie nie przestraszy jestem normalnym i prawiczk troche

Gość gość
Ja miałem depresję, ale sobie poradziłem i właśnie za twoją radą wybiorę się na miasto, chociaż miałem sobie dzisiaj już odpuścić, bo wczoraj całą noc balowałem i jestem zmęczony.