Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zajście w ciąże przy pierwszym razie

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich mam problem. Tydzień temu w piątek uprawiałem z moja dziewczyną sex pierwszy raz była dziewica. Miałem założoną gumkę wsadziłem jej z 5 centymetrów. Gumka nie pękła i nie skończyłem w niej. Wyliczyliśmy ze nie miała dni płodnych.Od 3 dni jest senna. Dzisiaj rano dostała jakby okres ale to było tylko parę kropel krwi cały dzień strasznie ją boli brzuch wieczorem dostała mocniejszego krwawienia. Czy jest to możliwe żeby była w ciąży ? dodam jeszcze ze okres miała miec za jakies 2-3 dni

Senny to chyba każdy jest o tej porze roku ;) Ja Ci powiem z mojej perspektywy, zaczęłam późno współżyć bo mając 20 lat, ale początkowo często bolał mnie brzuch po stosunku i rozregulował mi się okres i miałam wcześniejsze plamienia, dla pewności proponuje test, ale nie już, bo to trochę za wcześnie. Nie chcę mówić, że na pewno, ale ja bym wykluczyła ciąże ...

Gość gość
nie potrzebnie panikujecie:) Jeżeli gumka nie pękła i przede wszystkim nie skończyłeś w niej to nie macie się czym martwić ;-) Ja gdy przeżyłam swój 1 raz okres opóźnił mi się o tydzień,to normalne reakcja organizmu ,więc bądźcie spokojni,ale jeżeli macie wątpliwości to może wykonać test ,najlepiej tydzień po okresie, z porannego moczu. Pozdrawiam i nie martwcie się ;-)

Gość gość
Tydzień po stosunku nie ma ŻADNYCH objawów ciąży.