Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cozaaa

Odtrącił mnie Odeszłam a on teraz pisze ze teskni

Polecane posty

Gość cozaaa
uczucie mi przeszło pisząc to miałam na myśli naszą przyjaźń, nie wiem czy chcę jej dalej, raczej nie. za dużo mi juz w nim przeszkadza, za bardzo mnie drażni itp. dopiero jak spadły mi różowe okulary to dotarło do mnie, ze to i tak nie jest facet dla mnie, niższy 8cm, bez pracy po 30, zero ambicji

Gość gość
No to daj już temu spokój i wszystko.

Gość cozaaa
no i dałam spokój już wczoraj

Gość gość
i dobrze, jak nie kochasz go już to i nie byłoby sensu tego ciągnąć.

Gość gość
Zaraz napisze że on w ogóle jest żonaty, albo że jest gejem.:) Daj spokój z tematem prowokacji. Gówniano ci wychodzi. Tępa idiotko. Przyjaźń to nie miłość. Przyjaźni się nie odrzuca i nie ma na nią wpływ wzrost i płeć osoby. Pomyliłaś kolor z temperówką. Albo smak lodów z fakturą mebli.

Gość gość
nie rozumiesz idiotko wyżej że po odrzuceniu przyjaźni już nie ma a poza tym akurat pisała wtedy w kontekście faceta dla niej a nie przyjaciela, ale to byś rozumiała gdybyś umiała czytać zidiociała idiotko

Gość gość
Jak komuś przyjaźń równa się z miłością.........................

Gość znawca obrzydliwości kobiet
moje drogie idiotki facet mówi że nie kocha a potem odnawia kontakt. to oczywiste że szuka jakiejś dziury w której włoży fiuta i tyle :D :D

Gość gość
wy juz macie tak spaczone mózgi ze się w głowie nie mieści nawet nie macie pojęcia co to przyjaźń dla was przyjaźń=r*****ie a tak myślą tylko same prymitywy u autorki seksu nie było nawet jak ona była zakochana więc facet na pewno nie chciał wrócić na seks poj***e skończony

Gość gość
Olać, jego problem, jego strata. Dwa razy do tej samej rzeki nie wchodzimy:) kropka!

Gość wieloryba
Naprawdę nie bierzecie pod uwagę, że mógł poczuć coś po czasie, że brak kontaktu sprawił,ze otworzyły mu się oczy... życie nie jest czarno-białe, a ludzi mają prawo do błądzenia i nie spotykania się ze swoimi odczuciami w tym samym czasie. oczywiście ona nie ma obowiązku z nim być jeśli nie chce, ale takie sytuacje się przeciez zdarzają i tu nie chodzi o żadną dumę

Gość gość
Może tak być. Ale ja nie wierzę w jej rzekome wcześniejsze uczucie. Pisze że kochała i się odkochała. Gdy się kogoś kocha to miłość pozostaje. Gdy się tylko zauroczysz i chcesz spełnić swoją zachciankę, a spotkasz się z odmową zaczynasz nienawidzić i chcesz się mścić. Więc ona nie kochała. Ona miała kaprys.

Gość gość
No i co autorko. Czy ty naprawdę go kochałaś ? Gdy ktoś kocha, naprawdę, to ta miłość pozostaje na zawsze w sercu. Gdy jest to tylko zwykłym kaprysem, to nie mówmy o miłości.

Gość anastazzzzzzzzzzzzzja
ale jesteście durni. nie ma to jak osądzać innych swoją miarą,. żenada. ja też kiedyś zakochałam sie w przyjacielu, też mnie odtrącił, ale znalazłam w sobie siłę, zeby utrzymac przyjaźń i wcale nie miałam zamiaru się mścić. chyba jakas upośledzona jesteś ze tak myslisz, juz wiemy że ty jesteś mściwa, niesprawiedliwą smarkulą ale wyobraź sobie, ze są dojrzałe mądre kobiety. a autorka nie kochała- nigdzie tego nie napisała. napisała tlko, ze się zakochała a to ogromna różnica. dramat jak wy nie umiecie czytać ze zrozumieniem, szok szok

Gość gość
Autorka dobrze zrobila!! Przynajmniej zachowala honor! Gosciu sie obudzil po roku czy dwoch i stwierdzil: Tak ,dzisiaj sie w niej zakocham, a co mi tam,i tak pewnie na mnie czeka! :)

Gość gość
mam identyczna sytuacje

Gość prrowokatorr
O jakim honorze piszecie ? Ona jest głupia i bez honoru. Jest zwykłą mściwą suką. Zimną i wyrachowaną, pozbawioną uczuć, kocha tylko siebie.

Gość gość
To mu przejdzie! Nie martw sie. :-D

Gość gość
No i co z tą wielką obesraną miłością.?