Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Chciał bym z kimś porozmawiać tylko nie mam z kim

Polecane posty

Gość gość
nawijaj, wysłucham a co tam mi zależy

staszek s********j pod monopolowy j****y pijaczku x mam ciężką sytuacje w domu nie mam z kim pogadać siedze sam w domu i nie chce mi się żyć w ogóle chciał bym skończyć z życiem ale nie moge

Gość gość
a dlaczego nie możesz?

Gość gość
kończ co się będziesz zastanawiał

Gość Roskosmos
To może byśmy sobie troszeczkę Ble Blaku porozmawiali o Madziuli. Bym ci powiedział jak to z nią było w liceum niełatwo.

Gość gość
Nienawidze tych wrednych komentarzy..co jesli on ma naprawde problem? Nie odpisujcie na post jak macie tak pisac..masz ciezka sytuacje?rodzice piją? bieda?Opowiedz o tym

A jakie problemy może mieć 30 letni prawiczek, z 11 cm zaganiaczem, mieszkający z mamą, chory na głowę, mający rentę którą zabiera mu mama, nie umiejący radzić sobie sam w życiu, chodzi z mamą na zakupy bo sam nie umie kupić sobie trampek, w atakach szału mama wysłała go do szpitala psychiatrycznego. Itp

Gość gość
A jaki interes ma staszek w monopolowego pisząc te wszystkie brednie besztajac niewinnego gościa ktory mogac miec faktyczne problemy pisze o tym na forum? Nawet jesli jkest nieudanym prawiczkiem z jak to nazwales 11cm czyms to nie moze pisac na kafeterii bo nie odpowiada twojemu wyobrazeniu faceta doskonałego?! To ze ty jestes staszek z monopolowego luzak cwaniak i meeega twardziel niczym brudny harry co to wie wszystko o zyciu i nie uznaje prawiczków posiadaczy 11cm bo to przeciez ujma nie zaliczyc i mieszkac z matka to nie znaczy ze wszyscy! Wuec gosciu wez sobie koks i sie uspokoj bo moze ja mam ochote pomoc

nie wiem może bym dobrze zrobił jak bym się zgłosił dobrowolnie do szpitala i wszystko sobie poukładał w głowie

Gość gość
Zalezy jaki masz problem..niestety nie mam zdnych komunikatórów procz fb ale jego Ci nie podam ale gdybys przyblizył swoja sytuacje to bym chetnie porozmawiała..

Gość starsza kolezanka
bleblus biedaku :( taki mily chlopaczyna z ciebie i w takim wielkim smutku zyjesz, az sie serce kraje :( zycze ci milych snow i moze kiedys, jak sie nadarzy okazja, to porozmawiamy jeszcze :) 🌻

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ble ble - jak chcesz to napisz. Adres znasz.

Gość mysz kościelna
Ble Ble jest ateistą, gdyby się nawrócił, na pewno wszystko w porządku byłoby z jego psyche a tak jest jak jest. Zamiast do domu wariatów niech idzie do kościoła.

mam ciężką sytuacje w domu nie mam z kim pogadać siedze sam w domu i nie chce mi się żyć w ogóle chciał bym skończyć z życiem ale nie moge x mam tak samo, z tym, że mnie śmierć odpycha tak samo jak życie. wszystko ch*j, i też mam problemy ze swoją seksualnościa.

Przecież ble blak to jest lewak. Jakimi musicie być debilami, aby płakać nad lewakami, którzy zniszczyli całą Europę i rasę Aryjską, teraz niszczą USA i Australię oraz inne ziemie podbite przez Aryjczyków, którzy wprowadzili na tych ziemiach cywilizację. Gdyby Aryjczyk żądził w Afryce, to ludzie tam z głodu nie umierali, tak samo w Indiach, ale jak lewaki wypędzili Aryjczyków z tych ziem, to zaczął się na tych ziemiach masowy głód. Więc jeśli lewak mówi mu że jest mu źle, to znaczy że jest ofiarą własnego światopoglądu, bo lewactwo niszczy wszystko. Lewaków się wiesza a nie im pomaga.

Gość mysz kościelna
brokeninside87 jest kobietą, bsa!