Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartek1990

pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość bartek1990

czesc jestem Bartek. poznałem pewną dziewczynę jakiś rok temu. przez pół roku byla to zwykła znajomość na czesc czesc i tyle. do czasu gdy spotkaliśmy sie przypadkiem na przyjęciu u znajomych to bylo w kwietniu tego roku. wtedy duzo rozmawialiśmy, był flirt, wymieniliśmy sie numerami telefonu, były tez buziaki w policzek, przytulanie i takie tam, byliśmy trzeźwi więc to nie wódka przez nas mówiła :-P od tamtej imprezy mamy kontakt praktycznie non stop przez telefon i internet, od czasu do czasu sie widzimy. chodzi o to ze nie rozumiem jej, raz jest dla mnie bardzo miła, pisze do mnie ze kocha, jak spotka to bardzo sie cieszy przytula, całuje, wciąż ze mną przebywa nie zwracając uwagi na otoczenie, innym razem nie pisze do mnie lub odpisuje byle jak dając mi do zrozumienia ze nie chce pisać (chociaz ma czas) a gdy mnie spotka nie chce jej sie ze mną gadac, olewa mnie, trzyma zimny dystans, nawet unika. a więc raz tak, raz tak i nie ma reguły. bardzo mi sie podoba i mówię jej o tym , ale nie wiem dlaczego ona sie tak zachowuje. co robić? ja mam 23 lata ona 19

Gość gość
Drogi Bartku a Ty jej powiedziałeś,ze ją kochasz?Zapraszasz ją na randki,czy tylko chcesz aby Ona za Tobą biegała i sikała????

Gość bartek1990
Drogi gosciu! mam wrażenie, ze to ja dwoję się i troję narzucam a ona jak ma humor to jest ok a jak nie to spadaj. bardzo rzadko pisze do mnie pierwsza, na spotkania zawsze ja ją zapraszam, przyjeżdżam po nią, uczucia tez jej wyznaje, mówię jej, ze mi sie podoba, bardzo ją lubię, jestem zauroczony.

Gość bartek1990
był taki moment nie dawno ze sobie odpuściłem po prostu bardzo bolało mnie przez dwa tygodnie ale wtedy ona sie odezwała i zaczęło sie od nowa. niechętna rozmowa, wspaniałe spotkanie, wspaniała rozmowa przez internet, dziś znow bez entuzjazmu, znow chce odpuścić ale tak bardzo mi sie podoba, wiem ze nie jestem dla niej obojętny, dlaczego ona tak sie zachowuje?

Gość gość
może ona nie wie czego chce to jeszcze dzieciak

Gość gość
mialem podobnie kolego okazało sie ze dziewczyna waha sie miedzy mna a drugim kolesiem

Gość gość
Bartku coś jest nie tak,tylko co?Ona oczekue może że zaproponujesz jej chodzenie?a może jeszce jest niezdecydowana na zwiazek..19 lat ma więc i sama nie wie,czego chce..badź facet i się określ,powiedz jej,że chcesz z nia byc tak na serio i chciałbys aby została Twoja dziewczyną i niech Ci odpowie za jakis czas jak przemyśli....Bo musi Cię lubic,tylko coś musi jej nie pasować,ze ma takie zagrania....

Gość bartek1990
jeżeli postawie sprawę w ten sposób 50 procent szansy jest na to ze to koniec znajomości :( ale lepsze to niż odpuścić bez walki. sam nie wiem co robić zależy mi. może nie podobam jej sie fizycznie? jak myślicie? to może byc powód takiego zachowania? :(

Gość gość
dziwna jakaś albo ty coś robisz źle

Gość bartek1990
nie mam pojęcia oszaleć można

Gość bartek1990
może dziś ktoś sie wypowie?

Gość gość
chyba musisz jej powiedzieć, czego oczekujesz

Gość gość
Jak następnym razem tak cię potraktuje, to zapytaj ją o co chodzi. Tylko nie daj się zbyć byle czym.

Gość bartek1990
pytałem ją w takiej sytuacji juz co sie dzieje, dlaczego nie chce rozmawiac, czy coś sie stało? może mnie nie lubi? czy coś jej zrobilem i zawiniłem? wtedy mówi ze nie ma powodu dla którego miałaby mnie nie lubić, wymienia moje zalety a na pytanie czym podpadłem ze taka jest odpowiada ze jest ok i ze jak będę tak mowil dalej to naprawdę podpadnę. męczyłem ją aż sie zdenerwowała ale powodu nie uzyskałem... niby jest w porządku. wytłumaczcie mi jak mam to rozumieć, to zachowanie

Gość gość
Powiedz jej Bartku co czujesz, w końcu znacie się już tyle czasu, po co macie żyć nadzieją, bo wydaje mi sie, że tak jest. Powiedz, że chcesz z nią być, dostaniesz odpowiedź, będziesz wiedział na czym stoisz, powodzenia

Gość bartek1990
chyba tak zrobię.... powiedzmy, że sie zgodzi na związek a nadal bedzie sie tak zachowywać co wtedy?

Gość bartek1990
nie wiecie co mi poradzić czy nie chcecie pisać?