Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZałamanyFacet30

Bardzo nie szczęśliwy 30 latek moje życie to piekło na ziemi

Polecane posty

Gość ZałamanyFacet30

Gdym mógł teraz wybierać życie czy śmierć i zacząć od nowa w innym ciele w innej rodzinie, nie przeżywać tego piekła jakie przeżyłem i mam nadal to bym to bez wahania zrobił. Jako dziecko wychowałem się w rodzinie gdzie ojciec pił i terroryzował matkę, moja matka go chyba nigdy nie kochała jak można w takim wypadku robić sobie dzieci... kłótnie, zadymy, policja, ciasny pokój dzielony z bratem, brak swojego kąta tak wyglądało moje życie do 19 roku życia. Kobiety? jakie kobiety jak miałem te 20 parę lat każda kosz od razu, moja mama nie zadbała o wygląd, mam masę poważnych nie wyleczonych wad urody przez co jestem skreślony z życia uczuciowego, nie mam ochoty żyć samotnie w świecie gdzie jestem śmieciem... nie mam ochoty chodzić do pracy, wiecie jak to jest być przez całe życie nie kochanym? ani przez kobiety ani przez rodziców? jestem psychicznie wykończony i załamany, miałem w życiu tylko 2 krótkie związki z mało atrakcyjnymi kobietami i obie mnie kopły w tyłek bo mnie nie kochały, poszły do kogoś przystojniejszego... Żadna mnie nie chce... Ostatnio bardzo mnie skrzywdziła kobieta obiecała wiele i na koniec się okazało że kocha byłego który ma ją w d***e i porzucił dla innej, kolejna kobieta mnie skrzywdziła mimo iż dobrze wiedziała że lekko nie miałem i przed nią mnie ktoś oszukał :( ten świat robi wszystko żebym nie wiem popełnił samobójstwo dziś mam na to ochotę nie widzę sensu życia w takim piekle...

Gość gość
co masz za wady urody

Gość gość
poniekąd wiem co czujesz...od pewnego czasu jestem załamaną kobietą...

Gość gość
ja też jestem brzydki i sam, a na dodatek starszy od Ciebie, ale "daję radę".Nikt nie mówił,że życie to bajka

Gość gość
wiem jak to jest. czasami już wydaję się człowiekowi, że trzeba żyć, jest się pogodzonym z sytuacją a czasami chce się po prostu umrzeć...

Gość gość
Zajmij się jakimś hobby :) Proponuje też przyjaźnie z kobietami. Może któraś ewoluuje w coś fajnego, ale nawet jak nie, to poczujesz się dużo lepiej :)

Gość ZałamanyFacet30
Nie chcę już żyć :( mam już dość... przegrałem życie zanim dorosłem od zawsze cierpienie i ból przez całe 30 lat... w dodatku trafiłem na 2 zakłamane kobiety które bardzo mnie dotkliwie zraniły... :( :( :( chciałbym mieć siły żeby się podnieść ale już nie umiem... jedyne co czuję to niechęć do tego świata do ludzi i kompletną nie moc... wady urody szczęki-kostne, plus dużo blizn dużych po trądziku... strasznie to wygląda... plus parę chorób werwnętrznych jestem prawie na 100 procent pewiem że do 60 nie dociągnę. Przyjaźń nic nie daje z kobietami wiem same mi to proponują... ale nie mogę patrzeć jak ktoś do kogo coś czułem ma innego :(.

Gość gość
jestem twoja damska wersja. czemu nie moglismyy sie spotkac...?

Gość ZałamanyFacet30
nie chce tego życia niech sobie je Bóg weźmie :(

Gość gość
" tylko 2 krótkie związki z mało atrakcyjnymi kobietami " wymagajacy jestes jak na kogos, kto nie ma nic do zaoferowania

Gość ZałamanyFacet30
to nie jest prowokacja, chciałbym żeby to była nie prawda

Gość gość
byles kiedys u prostytutki? skad jestes? jakimasz znak zodiaku? jakie masz wewnetrzne choroby? gdzie pracujesz? masz juz wlasne mieszkanie, ze uwolniles sie urodziny, wynajmujesz? jakiemasz wyksztalcenie? odp szczerze na wszystko kochaneczku biedny. czekam

Gość ZałamanyFacet30
Nie byłem u prostytutki i nigdy tam nie pójdę brzydzi mnie seks za kasę Z wielkopolski bliźnięta choroby krążeniowe w skrócie w sumie nie groźne ale muszę się ze wszystkim pilnować i brać tabletki na to w tak młodym wieku mieszkania nie mam swojego jeszcze ale coraz bliżej ku temu, pracuje źle nie zarabiam jak na miasto w którym mieszkam wykształcenie wyższe

Gość gość
Moje zycie tez tak wyglada. Patologiczna rodzina, rodzenstwo, brak milosci, brak pieniedzy i same katastrofy sercowe, brak dzieci, mieszkania. Jestem z facetem ktorego nie kocham bo inni chca mnie tylko posuwac. Ja nie wiem czy to jest wypisane na twarzy czy co?

Gość gość
Przeczytaj książkę "Symbioza i autonomia". Ona odpowie Ci na różne pytania. Myślę, że w Twoim stanie dobrze byłoby udać się na rozmowę z jakimś psychologiem. To żadna ujma. Nie masz nic do stracenia, a może pomóc. Przestań proszę upatrywać się źródła swojego nieszczęścia wokół Ciebie. To nie jest tak, że świat się na Ciebie uwziął i wszyscy chcą Cię skrzywdzić. Problem tkwi w Twoim sposobie myślenia. Nie masz wpływu na przeszłość. Za to masz wpływ na to, co dzieje się teraz oraz przyszłość. Wielu paskudnych facetów ma ładne laski. Tylko oni nie skupiają się na swojej szpetocie. Wiedzą jakie mają zalety i tym ujmują kobiety. Ty też jakieś masz. Zastanów się jakie.

Gość gość
no to nie jest tak zle!!! a byles kiedys szczesliwy?

Gość gość
a wynajmujez i planujesz kredyt? czy nadal mieszkasz z patola? mow gdzie:)

Gość gość
Blizny przecież można wyleczyć, teraz są takie sposoby, idź do pierwszej lepszej kosmetyczki... Wady szczeki może od zebow, pochodz do lekarzy, zadbaj o zewnętrzny image, ubrania, fryzura, uśmiech i będzie git;)

Gość ZałamanyFacet30
2013-10-13 01:41:37 [zgłoś do usunięcia] gość Blizny przecież można wyleczyć, teraz są takie sposoby, idź do pierwszej lepszej kosmetyczki... Wady szczeki może od zebow, pochodz do lekarzy, zadbaj o zewnętrzny image, ubrania, fryzura, uśmiech i będzie git Próbowałem laserem wydałem kupę kasy efekt zerowy... wady szczęki to operacja bardzo poważna i kosztowna wciąż się zastanawiam... bo rehabilitacja trwa długo i stracę przez to pracę Mieszkam ze swoją rodziną ale już dawno tu nastąpiła zmiana ojciec nie pije od wielu lat więc jeżeli o to chodzi to jest ok. 2013-10-13 01:11:04 [zgłoś do usunięcia] gość Moje zycie tez tak wyglada. Patologiczna rodzina, rodzenstwo, brak milosci, brak pieniedzy i same katastrofy sercowe, brak dzieci, mieszkania. Jestem z facetem ktorego nie kocham bo inni chca mnie tylko posuwac. Ja nie wiem czy to jest wypisane na twarzy czy co? Ale Ciebie chociaż ktoś chciał... mnie kobiety zostawiały, byłem szczęśliwy tylko 2 razy w życiu na początku tych związków jak były one zafascynowane moim charakterem czyli na 30 lat jakieś 2 miesiące... liczyłem że się wszystko ułoży że im zależy..., potem równia pochyła w dół, na koniec stawały się wobec mnie wredne traktowały jak kogoś gorszego... bo miały już innego w zasięgu... nikt nie będzie się starał o osobę brzydką bo wie że może znaleść zawsze lepszego...

Gość ZałamanyFacet30
Nie wiem dlaczego mnie spotyka takie cierpienie nic złego nigdy nie zrobiłem :(...

Gość gość
A może napiszesz jak traktowałeś te kobiety? Może nieświadomie wcielałeś się w rolę ojca i traktowałeś je tak samo jak on traktował twoją matkę tyle tylko, że na trzeźwo. Może nie masz odwagi się do tego przyznać. Widzisz u kobiet wiele błędów, a u siebie nie dostrzegasz.

u mnie wcale też nie lepiej mam 30 lat w domu patologia bez pracy bez znajomych nigdy nie miałem kobiety samo cierpienie choruje na schizofrenie też mam wadę żuchwy idę z tym na dniach do lekarza nie wiem jak będzie boję się :(

Gość gość
DASZ RADE. TERAZ TEGO NIE WIDZISZ, ALE JAK ZACZNIESZ ISC SWOJA DROGA TO ZOBACZYSZ. Ja dalam rade, tez mialam bardzo cieko, tez patologia, choroba. SZUKAJ. ZMIEN SWOJE MYSLENIE. CHCIEJ. Możesz uzdrowić swoje życie Louise Hay- przeczytaj na start. zrob ten pierwszy krok. poszukaj tez grupy wsparcia w swoim miescie- taka terapia grupowa. TRZYMAM KCIUKI.

Gość ZałamanyFacet30
Jedna z tych kobiet powiedziała że nikt jej tak dobrze nie traktował jak ja, szkoda że ona mnie miała za śmiecia, druga zawsze do niej z kwiatami, słodkie smsy... była bardzo o mnie zazdrosna, ale szybko jej przeszło i znalazła kogoś innego zdradzając mnie po kryjomu i udając że wszystko jest ok...

Gość gość
A dam ci jedną radę: idź do agencji towarzyskiej, zabawisz się przynajmniej. Tam tzw. k..rwa ja to ją określają "porządne" kobiety zrobi swoje za określoną kwotę, bez ściemniania, konkretnie, nie zrani Cię, nie oszuka, nie będzie jak niektóre hipokrytki pier..olić o miłości o której nie mają pojęcia. Nie ma co się łamać :)

Gość gość
Jedna z tych kobiet powiedziała że nikt jej tak dobrze nie traktował jak ja, szkoda że ona mnie miała za śmiecia, druga zawsze do niej z kwiatami, słodkie smsy... była bardzo o mnie zazdrosna, ale szybko jej przeszło i znalazła kogoś innego zdradzając mnie po kryjomu i udając że wszystko jest ok... *************** Bo żeby podobać się kobiecie nie możesz się tylko starać, cały czas za nią latać itd. ale także być męski. Związek wymaga też trochę stanowczości i asertywności, tylko tacy mężczyźni podobają się kobietom.