Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZałamanyFacet30

Bardzo nie szczęśliwy 30 latek moje życie to piekło na ziemi

Polecane posty

Gość ZałamanyFacet30
Bo żeby podobać się kobiecie nie możesz się tylko starać, cały czas za nią latać itd. ale także być męski. Związek wymaga też trochę stanowczości i asertywności, tylko tacy mężczyźni podobają się kobietom. No wiem ale ja nie umiem się nie starać taki już jestem... tym bardziej że te kobiety na początku znajmości dały mi uczucie jakiego nigdy nie miałem w domu rodzinnym, nawet jeżeli to było krótkie to bardzo intensywne... Agencje odpadają... już pisałem, zresztą bardziej mi zależy na założeniu rodziny niż seksie

Gość gość
Ja jestem głucha 120 niedosluchu na oba uszy , po 6 udarach mózgu a mam zaledwie 26 lat . Chorobę zaserwowali mi rodzice a dokładniej kuzyni pierwszego stopnia , co pobrali się wbrew kościołowi . Żaden ksiądz im nie chciał dac ślubu , ze względu na zbyt bliskie pokrewieństwo i całe moje rodzeństwo jest chore . To dopiero dramat , bo mam tylko rentę a z każdej pracy wyrzucają . Autorze doceniaj to co masz , bo jak ma się zdrowie można wszystko . Moim domem jest szpital :-( Naprawdę można mieć gorszych rodziców

Gość KatoM
Może nie powiem nic odkrywczego ale rozmiem co odczuwasz. Mnie właśnie żona którą kocham zostawiła po 8 latach. Mam za sobą toksyczny związek który doprowadził do tego że nie czuję się kompletnie atrakcyjny. Nie mam problemów że skórą jak ty czy krzywych zębów a i tak mam poczucie nieatrakcyjności. Też nie chcę mi się żyć zresztą ten stan trwa u mnie od ponad 2 lat. Ja już nie pamiętam co znaczy bliskość czy pocałunek kobiety, nie mówię nawet o seksie. Zostałem zniszczony przez osobę która wydawała mi się najbliższa. To boli i uświadamia jak człowiek który ma pragnienie bliskości może zostać zraniony właśnie przez swoje prozaiczne pragnienie.