Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Minus 20kg

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny od jutra biore sie ostro za diete chce schudnac w 4msc 20 kg......szukam kolezanek do wspolnej motywacji bo razem razniej. Kobietki wpisujcie sie, najlepiej takie ktore tez maja taka ogromna nadwage co ja:(

Gość gość
hejka , hmmm..ja mam do zrzucenia 12kg ale z chęcią mogę się do Ciebie dołączyć ,napisz jaką dietę masz zamiar stosować ?

Gość piontek
ja sie odchudzam razem ze stronka mojanowafigura.pl wyglada na rozsadna diete, cwiczenia mam od razu, tabelki i przepisy i za darmoche. Od środy zaczelam i juz mam 1 kilo mniej, zobaczymy jak dalej bedzie szlo, mam dosc juz mojej oponki na brzuszku :///

Gość Magdzia555
Ja jeszcze pół roku temu miałam nadwagę 18 kg, ale poprzez REGULARNE ODŻYWIANIE SIĘ, atakże stopniowo zwiększający się ruch z mojej strony zrzuciłam to, ponadto stosowałam slimette, http://jakskutecznieschudnac.info.pl, które w jakimś tam stopniu pomogło mi schudnąć.

Gość Dorocia12
Ja mam do zrzucenia dokładnie 19, 5 kilograma. Stosuje już dietę od dietetyka i sporo ćwiczę. Biegam codziennie i pływam dwa razy w tygodniu. Do tego zapisałam się na aerobic. Myślę, że tym sposobem pozbędę się nadwagi, a jeśli nie to, kupię sobie takie kapsułki http://nutrina.pl/1,hoodia-gordonii-plus.html i wtedy może wszystko pójdzie gładko. Przyjaciółka je ma i schudła chyba 15 kilogramów w kilkanaście tygodni.

Gość gość
ja jestem na swojej wlasnej wymyslonej diecie i sobie ja bardzo chwale, duzo juz schudlam i zostalo mi jeszcze ok 10 kg do mojej wymarzonej sylwetki. tabletkami sie nie faszeruj. z wlasnego doswiadczenia wiem ze mz + wiecej ruchu + wiecej wody to droga do sukcesu :)

Gość Olcia Dubicka
Znam Twój bul sama borykałam się z 27 kilogramami ;/ Mnie pani u której opiekuję się maluchami chwaliła sobie tabletki odchudzające Forever Slim, połapałam od niej pierwsze opakowanie w upominku a też można je znaleźć na allegro. Jako że najskuteczniej jest przyjmować je 3 miesiące kupiłam 3 opakowania w zniżonej cenie. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. Stosując się do tego po miesiącu straciłam 9 początkowych kilogramów ;) A z treningu to tyle co wyprawy z potomkami którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Poprzednio byłam tylko na zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Zdecydowałam się po tym jak dowiedziałam się że tabletki były przetestowane przez najwyższego inspektora sanitarnego i dopuszczone do sprzedaży w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest istotne i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie badania co stawia ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. A w tych tylko naturalne składniki co dodatkowo zwiększa mój spokój