Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spalilam buraka

bezwstydny maluch

Polecane posty

Gość spalilam buraka

Siema wybralam sie dzis na maly relax z kolega (zwykly kolega) basen, sauna i po masazu... Ale nie to bylo niesamowite, tylko wlasnie Luki (moj kolega/ nawet powiem przyjaciel) a raczej jego hm fiutek, "baaaardzo malutki fiutek" ;D (przez tyle lat pojecia nie mialam) nie ze mnie to obchodzi, ale tyle sie slyszy o meskich kompleksach i wogule o wysmiewaniu malych palek... A on mial NAPRAWDE NAJMNIEJSZEGO PINDOLKA jakiego w zyciu widzialam!!! WTF?! Mysle ;) tym wiekszy przezylam szok jak z basenu obralismy kierunek sauna. Patrze a on otwiera drzwi od tej beztekstylnej (nagolasa) ;p Pytam sie go czy ma goraczke? Czy poprostu jest jebniety ;) (tymbardziej ze nie ja jedyna zwrocilam uwage na przyklejone kompielowki! A on mnie skwitowal "uspokuj sie mala, widzialem juz niejedna cipke w zyciu, niema sie czego wstydzic" WTF?!?!? ;| Chyba kazda babka co byla na basenie nie omieszkala zajrzec do sauny... I wszystkie pewnie myslaly ze to moj facet, bo z taka beka na mnie patrzaly ;/ Az mi bylo wstyd za niego ;p hehe W zwiazku z tym pytam: co jest k***a?! ;) wyraznie ma czego, a wcale sie nie wstydzi...?! ;| Niestarzylo mi odwagi, zeby go tak prosto z mostu...

Gość spalilam buraka
K***a zboki piepszone, jak cos nie jest o robieniu loda to odpisac nie warto? ;| Temat jest intrygujacy, bo zawsze myslalam ze ci chlopcy ktorym matka natura pozydzila normalych fiutow za chiny nikomu go nie pokazuja ;p Pierwszy raz cos takiego widzialam, bez kitowania (juz ja sie bardziej krepuje swojej nosci)

Gość gość
sama się powinnaś wstydzić. swojej głupoty.

Gość gość
w basenie jest zimna woda to się skurczył, to norma, ale nie znaczy to, że nie może urosnąć duuuży

Eh znowu ciemnorod ;) Wyobraz sobie dziewczynko ze na tym prostym swiecie, wsrod prostych ludow... jest kilku inteligetnych i ogarnietych mezczyzn (nie mierzacych "meskosci" w cm) Nie potrzebujacych nawet rozpinac rozporka, zeby zrobic Kobiecie dobrze ;) A wielkosc (albo NIEwielkosc ;p) swa widza jako kolejny oryginalny element ;) jak ze z******tej wyjatkowosci ;p hehe A to ze swiat i bezmuzgi dookola nas widza w tym cos upokarzajacego... Ja tam nawet lubie takie usmiechniete Panny ;p Najprawdopodobniej twoj fumfel nalezy do klubu sph ;)

Gość gość
Ale idiotka :omoj facet ma 18 cm czyli nie mało, a na basenie ma malutkiego.

Gość gość
no dokladnie, czasem facetom potrafia bardzo duzo urosnac we wzwodzie a niektorym duzo nie rosna po prostu tylko staja jak widzialas fiutka nie we wzwodzie to nie wiesz czy jest duzy czy maly!

Gość co za downy
Zamiast debile i idiotki obrzucac mnie gownem, nalezalo by nauczyc sie czytac ze zrozumieniem!!! Po basenie poszlismy na saune NAGOLASA w ktorej reczej zimno nie.bylo! I nie mowie ze sie smialam! To przeciesz przyjaciel! I h*j mnie obchodzi jego h*j! Przynajmniej w wersji ero... Mowie tylko o wysmiewaniu i ogulnym zainteresowaniu lasek jakie wzbudzil, majac generalnie to wszystko w d***e... Podziwiam jego dystans i bezwstydnosc! Tyle

Gość gość
Jak czytam jakie błędy robisz to mam wrażenie, że te laski się śmiały z niego - za to, że pokazuje się publicznie z takim durnym tłukiem jak ty. Podniecającym się tym, że facet zdjął majtki i nie umarł z zażenowania. Smutne.

Gość gość
Zdecydowany brak doświadczenia. Te małe potrafią "urosnąć" 300-400%, te "wielkie" "aż" 20%. Taka fizjonomia.

Gość gość
Chroń Boże mężczyzn przed takimi głupimi babami.

Gość gość
mogłas mu pozlizac i zobaczyć wtedy ile by urósł a Ty zepsułaś okazję

Gość kuba b
to przypadek podobny do mojego - w zwisie mam bardzo krótkiego, dosłownie 3-4 cm tyle tylko, że w zwodzie jest całkiem spory, powyżej średniej i dotychczasowe partnerki nie miały negatywnych uwag

Gość gość
u mine jest tak samo w spoczynku mam naprawde malego ale jak urosnie to mam 17cm w spoczynku bym sie wstydzil pokazac ale jak urosnie, to sie nim chwale jak moge :)