Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wysokie cisnienie bol pecherza

Polecane posty

Gość gość

Lecze sie na nadcisnienie ,biore leki (co chwila zmiana,albo nie dzialaja jak powinny,albo duze dzialanie uboczne) wiec mimo brania tych lekow cisnienie sie utrzymuje 160/100 biore rano bisocard5 ,leki na odwodnienie(mimo tego kostki jak banie) i wieczorem ente juz tabletki na nadcisnienie i to 10mg efekt taki sam..cisnienie slabo schodzi,a po kilku dniach wraca za duze..........boli mnie pecherz,poce sie mimo,ze biore furagin i pije herbate ze skrzypu,robie nasiadowki.......do tego bardzo slabo ale mimo chodzenai do toalety ,oddaje pare kropli..........jaktego nie zrobie(wstaje co 20 min dowc w nocy) to pecherz rozwala mnie od srodka..... do tego od kilku lat bardzo poci mi sie cale cialo, PLYNIE :(PROSZE POMOZCIE MI..LEKARZ TO OLEWA.........Jolka 50

Gość gość
cos sie dzieje z pecherzem,albo nerkami,stad to duze cisnienie,proponuje pic dzika róze

Gość gość
Dziekuje.....moze jeszcze jakies sugestie....bede wdzieczna !Jolka50l

Jolka Miałam podobne objawy do Twoich i wiele innych. Na początek zrób badanie ogólne moczu i posiew moczu-antybiogram, bo może masz przerost bakterii i musi być zastosowany odpowiedni antybiotyk. Nie będę więcej pisać przynajmniej teraz bo piszący tu proszą o radę a jak napisze się prawdę to lekceważą bo sami wiedzą lepiej.

Gość gość
Mikolciu dziekuje za podpowiedz..ale bede musiala zrobic to na swoj koszt...mowilam lekarzowi,ze mam problemy.....tak zareagowal jakby w ogole tego nie slyszal.......probowalam powtorzyc te sprawe i tak odeslal mnie z kwitkiem...."jakby tak kazdy chcial to NFZ by tego nie wytrzymal''' i nic wiec musze pomyslec zeby tak zrobic jak mi radzisz..prosze napisz cos wiecej jak bylo z Toba..... za kazda rade bede wdzieczna i napisz mi jak z Toba ,czy juz nie masz tych "cholernych" dolegliwosci,bo ja nie sypiam :( :( :( jestem tak bardzo zmeczona i obolala!Jolka 🌻

Jolka Znam ten ból, bo to co ty miałam przez 3 lata. Teraz od dwóch lat dolegliwości, które masz u mnie ustąpiły i wiem, że żyję. Co do opłat i badań, to ja wszystko robię prywatnie mimo , że jestem ubezpieczona. Nie miałam opuchniętych nóg, dlatego u Ciebie chyba coś jest z nerkami, ale ja na twoim miejscu nie brałabym żadnego środka na odwodnienie chociaż lekarze każdemu to przepisują. Musisz zacząć oczyszczać nerki i jelita, bo ja to robię teraz cały czas i dobrze na tym wychodzę.

Gość gość
Mikolciu dziekuje,.....a co bierzesz doradz mi prosze ,co na oczyszczenie....Myslalam o DIABELSKIM PAZURZE,ale nie wiem czy to dobry pomysl.chodzi mi o to,ze to jest przeciw-zapalnie !Jolka 🌻

U mnie była bakteria w pęcherzu e. coli i tego pozbyłam się za pomocą antybiotyków różnych jakie wychodziły z antybiogramu na daną chwilę i podejrzewam, że u Ciebie również jest przerost. Dlatego oprócz posiewu jeżeli będzie przerost musisz mieć antybiogram, żeby wiedzieć jakiego antybiotyku użyć. Równolegle trzeba zmienić odżywianie. Przede wszystkim nie jeść niczego przetworzonego same produkty naturalne. Jedzenie jest kluczem do wszystkiego i trzeba tu wysiłku, żeby dojść, które produkty nam służą i tylko to jeść. Na dłuższą metę jest to trudne i nikt nie wierzy, że to jest podstawa. Na początku ja też nie wierzyłam, ale u mnie to działa. Zioła na oczyszczenie stosuję wszystkie jakie tylko są w dawkach wskazanych przez producenta lub wyższych a oprócz tego 3 łyżeczki różnych przypraw dziennie, probiotyki i colon lub nopal.

Jolka Diabelski pazur, koci pazur, pau de arco, paraprotex piołun, wrotycz, kora dębu i kruszyny, pokrzywa, skrzyp, rumianek- to są tylko przykłady. Musiałabym wziąć zestaw czego nie używałam, tego byłoby mniej. Czytam wątki na kafeterii i nie tylko. Kupuję książki i cały czas się uczę. Mogę powiedzieć, że leczę się sama i nie wydaję pieniędzy na lekarzy i nie tracę czasu na wizyty.