Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
panna J

trudne życie

Polecane posty

Witam. Może mi ktoś doradzi co zrobić jak żyć dalej.? Mam 40 lat od 15 lat jestem z mężczyzną od mnie dużo starszym jakoś razem żyliśmy raz dobrze raz źle tak to bywa myślałam że tak musi być , ale ok 2 lata temu po kolejnej awanturze poznałam kolegę na jednej z stron w necie i tak zaczęliśmy z sobą pisać trwało to 2 lata o wszystkim , aż pewnego dnia umówiliśmy się na kawę było miło tak ... i zaczęliśmy się częściej spotykać kawa spacer po następnych spotkaniach zauważyłam coś dziwnego zakochałam się i to tak mocno jak jeszcze nigdy kolejne spotkanie było bardziej intymne a jeszcze następne to całkiem doszło do seksu pragnęliśmy tego oboje i tu powstał problem od tego czasu chodzę tak struta że nie daje sobie rady z samą sobą on ma to samo rozmawiamy codziennie i wiem że mamy oboje taki sam problem . Jak postąpić odejść od tego z którym jestem tyle lat i mam poukładane życie . Czy zostawić tego który pobudził we mnie wszystko co tylko możliwe czego nawet o sobie nie wiedziałam . Wariuje nie tak umiem żyć . Jest tu ktoś ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować