Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość partnerka zazdrosnego faceta

jak sobie radzić z zazdrosnym partnerem

Polecane posty

Gość gość
u mnie to samo bylo, zawsze bylo "leć do kogos tam" a jak wrocil moj kolega z zagranicy to bylam pilnowana zebym sie tylko z nim nie umowila

o masakra.. albo kiedys umowiłam sie z nim o 20 ze do mnie przyjdzie, wiec o 18 poszłam pod prysznic, golenie nóg itp, nagle słysze dzwonek do drzwi wiec narzuciłam szlafrok i poszlam otworzyc , patrze że on , wpadł do mieszkania jak po jakiejs amfie i chodził po mieszkaniu i szukał mojego kochanka i jeszcze tn jego rozkaz: "daj mi klucze do swojego mieszkania!"

Gość gość
psychol ! zostaw go radze Ci

Gość gość
Ale jesteś głupia i wogóle siebie nie planujesz!!! on ma Cię za zwykłą szmatę która przy byle okazji go zdradzi a ty z nim siedzisz i mu tłumaczyłam że jest inaczej!!jesteś głupia sex to nie wszystko!! zobaczymy po latach

dziewczyny macie racje, tym bardziej ze jak on zaczyna temat że niby sie rozstaniemy to on ciagłe powtarza ze jest bardzo mściwy i że nie bede miała spokojnego snu

Gość gość
*nie szanujesz się!! i co dałaś mu te klucze?? jeśli tak to twoja głupota nie zna granic żegnam bo nie mogę już tego czytać takie kierunki się cieszą ze ich facet taaaaak bardzo.je kocha bo jaki on jest o mnie zazdrosny a potem płacz

Gość gość
o i na dodatek ci grozi powiedz że koledzy z policji ci pomogą uporać się z jego msciwoscia ;-)

Gość gość
no i nawet Cie szantażuje.. wiec nad czym Ty sie kobieto zastanawiasz? olej wiesniaka

otwrzyłyście mi oczy.. teraz musze tylko pomyslec jak tu sie rozstać z jego winy bo on mi inaczej zrobi krzywde..

Gość gość
jak zrobi Ci kolejna awanture o cokolwiek albo bedzie mowil jakies rzeczy to powiedz ze masz juz Dosc tego !! i nie chcesz takiego zycia

Gość gość
idź z bratem czy siostra czy ojcem z nim do restauracji czy koleżanka powiedz że z nim Zrywasz bo się nad tobą zneca psychicznie ze ci grozi że jest chorobliwie zazdrosny a to choroba psychiczna żeby się do ciebie nie zbliżał bo pójdziesz na policję! kropka i żadnego pożegnalne sexu czy spotkania pocałunki wybija to sobie z głowy

Gość gość
on traktuje ciebie jak własną NIEWOLNICE do sexu mu sluzysz i tyle! ma Cię za zwykłą szmatę przepraszam za określenie bo uważa że go przesadzasz chcesz zdradzić! zmień nr telefonu klucze od mieszkania

tak ja to zakończe.. macie racje, napewno w naszym przypadku nie bedzie nic lepiej

Gość gość
Na bank nie będzie nic lepiej bo to standardowe, doslownie książkowe zachowanie tego typu faceta

Gość gość
po latach powie ci ,idż do swoich k*******.y, ja tak mam.

Gość gość
no kochana po tym co o jego akcjach napisałaś, to już mu niewiele brakuje, aby zaczął Cię obijać z tej chorej "miłości".

Gość gość
no kochana po tym co o jego akcjach napisałaś, to już mu niewiele brakuje, aby zaczął Cię obijać z tej chorej "miłości".

Gość gość
Byłam z podobnym facetem, zerwałam a on jeszcze przez pół roku mnie szantażował, uciekaj póki możesz bo to nie miłośc tylko on jest chory psychicznie

wczoraj spotkałam sie z nim po południu, i byłam caly dzien uczesana w koronę z dobierańca - pierwsze jego pytanie: " uczesałaś się tak na uczelnie? kogo juz tak wyhaczyłaś? z kim się nowym zapoznałaś..? eh, ja już te jego komentarze zwyczajnie olewam, nawet nie chce mi sie tlumaczyc jemu wszytskiego od nowa