Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o tym myslicie

Polecane posty

Gość gość

Przedwczoraj przyjechał do mnie mój facet, na początku był miły i było fajnie aż do wczoraj kiedy poszliśmy na miasto. Ja chciałam gdzieś wejść do kawiarni posiedzieć ,a on powiedział ,że nie chce bo kawe można sobie zrobić w domu...trochę mi się to nie podobało ,że nie potrafi pójść na taki mały kompromis dla mnie ,ale odpuściłam w końcu i poszliśmy się przejść w koło rynku ( niedawno sie przeprowadziłam do tego miasta więc nie znamy go dobrze oboje). I wtedy się zaczęło bo zaczął o wszystko marudzić, np sam chciał wejść do galerii na zakupy ,a potem w każdym sklepie w jakim się zatrzymaliśmy robił mi ,, fochy" ,że wybieram rzeczy marnej jakości ( chciałam płacić ze swoich pieniędzy oczywiście) ,nie chciał wchodzić tam gdzie ja chcę tylko tam gdzie on , ,że powinnam sobie kupować drogie , markowe rzeczy i nosić przez lata, a nie takie ,, szmaty"więc ja mu powiedziałam ,że nie stać mnie np na żakiet od Ewy Minge i jak ma ochotę to niech sam mi kupi( oczywiście wiedziałam ,że mi nie kupi i nie o to mi chodziło,ale chciałam sie jakoś odciąć) Ogólnie cały dzień marudził , jak dotarliśmy do domu i dopytywałam dlaczego był taki nie miły to stwierdził żebym mu nie przeszkadzała bo chce w spokoju poczytać gazete. Więc siadłam na necie i zaczęłam oglądać sama film ,a wtedy on wstał i powiedział ,że wraca do domu... w koncu nie pojechał ,ale czy takie fochy są normalne? wczoraj myślałam ,że bedzie fajny dzien ,a on na każdym kroku prawie o coś narzekał , krytykował moje wybory itd

Gość gość
wygląda na to, zę on wszystko w tobie krytykuje, chyba ma inna na oku, tylko wtedy tak nieracjonalnie sie mezczyzni zachowuja. obserwuj go

albo mial zly dzien albo cos sie zaczelo u niego dziac za twoimi plecami. takie sa na ogol poczatki - nagla zmiana zachowania.

Gość gość
ale on nie zmienił nagle zachowania ,on zawsze tak miał tzn w przypływie złego humoru... raz potrafi był czuły i do rany przyłóż , a potem nagle jak wstanie lewa nogą to staje się czepliwy... jest tak odkąd go znam ,ale męczy mnie to

no to jesli takie zachowania sie notorycznie u niego powtarzaja to masz dwie opcje, albo sie przyzwyczaic albo zmienic sobie faceta. zakladam, ze nie raz juz z nim o tym rozmawialas i nic to nie zmienia.