Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mlody wyglad u faceta to przeklenstwo

Polecane posty

Gość gość

i nikt mi nie wmowi, ze jest inaczej ;/ normalnie mam dosc. 27 lat a wygladam na szczyla z liceum ;/ kobiety w moim wieku uciekaja, a nastolatki mnie nie kreca. w pracy podobnie ;/ klienci zanim nie porozmawiaja ze mna, traktują mnie jak osobe niekompetentna ;/ wszyscypieprza glupoty, powinienes sie cieszyc, za pare lat bedziesz wygladal mlodo. nie no super perspektywa. na co mi mlody wyglad na starosc ? w wieku 35 lat nie chce szukac zony, tylko chce juz miec rodzine. ehhh ... sie troche wyzalilem ;/

Gość Haneczkaaaa
ja mam 26 lat a wyglądam na 20. Nikt mi nie daje 26 lat i się z tego cieszę bo dopóki nie okazuje dowodu osobistego mogę kłamać

Gość gość
ale ty jestes kobieta. faceci lubia kobiety mlodsze, mlodo wygladajace. ktora kobieta zwiaze sie z facetem, ktory wyglada jak jej mlodszy brat ?

Gość gość
Eee czemu? Ja sobie chwalę tylko siwe włosy muszę ukrywać a tak to wykorzystuję. Wszyscy się mylą i dają mi 25-27 lat a mam 49 :D trza korzystać jak można ;) :D

Gość gość
kolego tez mam ten problem. Mam 32 a wygladam na 26. Powiem Ci ze w duzej mierze tez zalezy to od stylu ubierania sie. zakladaj marynarki, ubieraj sei elgancko i zniem fryz itd. jak jestes chudy zapisz sie na silownie. zreszt aja nie szukam rowiesniczki, chyba ze wyglada na mlodsza. uwazam ze leoiej jak kobieta jest troche mlodsza od faceta. Nie lam sie , dzialaj.