Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TheBlackGirl

APEL APEL APEL

Polecane posty

Do wszystkich osób, które uważają, że każdy temat to prowokacja i do trolli (przez których jest to wszystko). Ludzie mają różne problemy. I niektóre na prawdę mogą wydawać się prowokacjami, a nimi nie są. Sama pamiętam, miałam taki dziwny problem, napisałam go i co? Jedna osoba napisała tylko tyle, że to marna prowokacja. A prowokacją to nie było. Tak więc miejcie to na uwadze. Druga sprawa, to nasze niekochane trolle. To przez was. Gdybyście się nie wydurniali, to połowa forumowiczów nie patrzyłaby podejrzliwie na każdy temat jako domniemana prowokacja. Forum to miejsce, gdzie ludzie mogą się poznać, pomóc sobie gdy mają problem; mogą pisać o swoich zainteresowaniach, dyskutować na ciekawe tematy etc. A tu kilka bądź kilkadziesiąt osób nie ma co robić, nudzi im się. To co robią? Powiem brzydko: Rozpie*dalają całą ideę forum, wku*wiają wszystkich naokoło. Przepraszam za wyrażenia, ale targa mną złość. Bo do cholery jasnej, kilka takich kretynów niszczy wszystko. Zaczyna się od jednego durnia, potem przychodzi następny i następny. Tak więc apeluję tu do wszystkich trollów, aby z powodu swojej nudy czy chęci robienia ,,dobrych" żartów? na forum zaprzestali tego.

Gość gość
Dobrze proszę Pani :)

I jeszcze jedna sprawa. Gdyby administracja wyłączyła możliwość pisania tu cokolwiek bez rejestracji i wprowadziła taką funkcję, że z jednego IP może mieć tylko jedno konto.

Gość gość
A czego się spodziewałaś ? Medalu?

Gość gość
"wprowadziła taką funkcję, że z jednego IP może mieć tylko jedno konto." Popieram.

Gość gość
popieram autorkę, to co wyrabia się na kaffe jest tragedią, nigdy nie ma pewności czy temat jest poważny czy jaja sobie ktoś robi i rzeczywiście nie wiadomo czy dana osoba szuka wsparcia czy chce się pobawić w prowokację.

Gość gość
Trzeba być tumanem, żeby nie odróżniać tematów i wpisów.

Gość gość
To ja ten od medalu Niejedna osoba próbowała , wiele przez to odeszło z forum ale nikogo to nie obchodzi . Moderacji nie zależy na jakości tylko na ilości postów bo to reklamodawców napędza . Ja też mam stałego nicka ale ostatnio spod "gościa" piszę bo mam dość debili którzy obrażają wszystkich "niebieskich "