Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj sposob na schudniecie

Polecane posty

Gość gość

sprawdzony ale nie dla wszystkich w ciagu dnia, owsianka z woda lub mlekiem(chociaz mowia ze jest niezbyt zdrowe)+ mozna dodac rozne swieze owoce, orzechy, rodzynki , ja lubie z jogurtem naturalnym wtedy dodaje lyzke miodu ktory nie jest zbyt kaloryczny gotowany albo pieczony w folii czy rekawie kurczak, chude mieso wieprzowe, ryba z warzywami+ jakas salata np z ogorkiem, pomidorem i feta z odrobina oliwy lub winegretu ja jem jablka, orzechy, nie uzywam cukru wogole, nie przepadam za slodyczami wiec mam spokoj pije sporo herbaty zielone, czasem kawe, pokrzywe, miete itp lubie zioła poza tym jem jajka gotowane na miekko, czasem kasze, czasem chleb orkiszowy i powiem wam ze nie jestem glodna, bialko zapycha np. jak robie pieczonego lososia z jakas salata to ledwo zjem lososia jest tak zapychajacy ze czasem juz nie wcisne salaty, przez miesiac naprawde mozna schudnac no i duzo wody oczywiscie

Gość gość
najlepsze sa wlasnie gotowane mieso czy ryba albo pieczone w foli bez tluszczu, na tym najszybciej sie chudnie

Gość gość
najlepszy sposób na schudnięcie to NŻT

Gość gość
nie zryj tyle? aha :)

Gość Olka_P
Witam. Ja też jestem na diecie, ale takiej, którą ustalił mi dietetyk. Na razie zrzuciłam 6 kilo w kilka tygodni, ale potrzebuję jeszcze zrzucić sadełka. Dlatego sięgnęłam po takie kapsułki wspomagające odchudzanie http://nutrina.pl/1,hoodia-gordonii-plus.html . Biorę je na razie trzy tygodnie, i zobaczymy jak to dalej pójdzie.

Gość dankaturska
Ja postawiłam na łososia jeśli chodzi o ryby. Dla mnie jest najzdrowszą z ryb i szybko da się coś ogarnąć. Oczywiście nie mówię o takiej ze smażalni tylko o kupnej w sklepie, z Suempola np. Jem kilka razy w tygodniu i naprawdę lepiej się czuję.