Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona mnie nie kocha

ona mnie nie kocha i chce wrobic mnie w dziecko

Polecane posty

Gość ona mnie nie kocha

Witajcie, mam poważny problem w swoim związku. Wydaje mi się, że moja narzeczona mnie nie kocha. Od samego początku znajomości mówilłem, że nie chce mieć dzieci, ona to zaakceptowała. Teraz robi wszystko, zeby zajść ze mną w ciążę. Przyłapałem ją na tym, że wyrzuca tabletki antykoncepcyjne do śmietnika, więc zacząłem używac gumki. Wczoraj znalazłem strzykawkę i nie mogłem uwierzyć własnym oczom - ona próbuje wszelkimi sposobami zajść w ciążę. Czuję, że ona mnie już nie kocha... Nie widzi moich potrzeb, a znała je od początku, poza tym robi wszystko, zeby unieszczęśliwić mnie dzieckiem. Sam już nie wiem co mam robić. Bardzo ja kocham, ale to staje sie nie dowytrzymania.

Gość gość
z***biście typowe uciekaj od niej, nigdy między wami nie będzie dobrze

Gość gość
i ty czlowieku z nia jeszcze jestes? Uciekaj jak najszybciej, bo cie spije i zrobi wszystko, zeby zajsc w ciaze, a potem juz jestes udupiony z nia na najblizsze 20 lat. Ona nie rozumie, ze facet tez ma prawo decydowac, kiedy chce miec dzieci, ale sa takie niektore idiotki, co nie rozumieja tego, a potem placza, ze sa same, albo ojciec dziecka nie chce miec z nim nic wspolnego...

Gość ona mnie nie kocha
No wlasnie nie wiem co robic

Gość gość
skoro nie chcesz dzieci to dlaczego nie zrobisz sobie wazektomii?

Gość ona mnie nie kocha
W sumie nigdy o tym nie pomyslalem, ale to nie jest zly pomysl. Dzieki za podpowiedz, będę miał wtedy pewnosc, ze nie bedzie wpadki.