Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż zrobił mi aferę

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż znalazł kwas foliowy i zrobił mi wojnę bo on jeszcze nie chce dziecka...a mnie szlag trafia bo odkładamy to od dwóch lat....kwas foliowy zaczęłam brać trzy miesiące temu bo kochamy się bez zabezpieczenia do końca w dni niepłodne ale wiadomo, że czasem owulaacja może się przesunąć i dojdzie do zapłodnienia. Dlatego wolałabym być przygotowana w razie czego bo liczę się z tym, że któregoś razu może dojść do zapłodnienia. A on tego chyba nie rozumie i się obraził, że pewnie coś kombinuje i nie liczę się z jego zdaniem bo on owszem dziecko chce ale dopiero jak wyprowadzimy się na swoje czyli za jakiś rok :(( ehhh faceci....

Gość gość
Ogarnij się głupia krowo. Nie rób dziecka, jak nie masz własnego mieszkania :O Gdzie dziecku urządzisz pokoik? Za parawanem w twojej klitce koło teściów? :O

Gość zon_meza
Akurat nie mieszkamy z teściami tylko w mieszkaniu mojego wujka który mieszka za granicą, mamy dwa pokoje. Mam umowę o pracę więc macierzyński itd bym miala a poza tym ciąża trwa 9 miesięcy więc nawet gdybym teraz zaszła to zdążymy już wyprowadzić się do siebie więc nie wiem skąd to oburzenie...

Gość gość
po co jesteście w związku skoro każdy i tak żyje i planuje oddzielnie a nie w porozumieniu? twój mąż ma racje, teraz choć wie że nie jesteś warta zaufania i nie należy cię zalewać wierząc na słowo. bye!

Gość zon_meza
no może to tak wygląda ale ja nie chce go wrobić w dziecko...Po prostu od kilku miesięcy pozwalamy sobie na trochę więcej i w dni niepłodne kochamy się do końca ale wiem, że zawsze może coś się wydarzyć i mogę zajść w ciąże dlatego stwierdziłam, że lepiej zacząć brać kwas w razie czego...Tlumaczyłam mu że kwas zalecany jest dla kobiet które się starają ale też dla tych które współżyją regularnie i u których istnieje ,,ryzyko" ciąży...I nie miałabym sumienia go wrobić w dziecko świadomie ale on podejmując to ryzyko że kończy w środku chyba też powinien się liczyć z tym, że mogę zajść w ciąże