Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asiula Cebula

Dzisiaj jednak nie umrę Być może spotkam się z moją miłością

Polecane posty

Wybaczam mu...nie pisał, bo był z kumplami :) Dzisiaj chce mnie zobaczyć :) PS dla niewtajemniczonych, nie chodzi o exa :) mam nowego faceta życia :)

Gość achtunk
Dziwnym trafem poznałaś nowego faceta w tym samym czasie co Czkawka:D🖐️

Gość gość
a już robiliśmy zbiórkę na jakiś wiecheć dla ciebie

Wiecie co? Mój nowy facet jest troche romantyczny i podoba mi się to :) nigdy nie pomyślałabym, że mogę zakochać się w facecie który pokazuje mi gwiazdy na niebie :) a jednak :) zmienił mnie totalnie :) złagodniałam jestem milsza dla wszystkich nie myślę tylko o sobie Przez exa byłam taka zimna, odkąd nie mam z nim kontaktu to odbieram świat zupełnie inaczej :) Tylko dzisiaj byłam trochę podminowana, bo mój nowy facet się do mnie nie odzywał, ale już jest Ok :)

Gość biznesmen 22 lata
Cebula, podobno studiujesz kierunek zwiazany z chemia :classic_cool: jesli tak to potrafilabys produkowac dragi? :classic_cool: proponuje wspolprace :classic_cool:

Gość gość
Skarbie a będziesz kochać się analnie z tym chłopakiem? :)

nie k****, nie idę z nim do łożka przez najbliższe 2 miesiące :) jeśli wytrzyma do tego czasu to znaczy, że jest to facet mojego życia :)

Gość biznesmen 22 lata
szkoda ;( ale pamietaj, ze moja propozycja bedzie zawsze aktualna :classic_cool: ps: moglibysmy zarobic taka kase, ze ło ja pierrtolę! wakacje, szybkie samochody, samce alfa na kazde Twoje skinienie ;(

Gość gość
Skarbie marzy mi sie trujkącik z tobą i Noxelką. Noxelka często śni mi się. Kochał bym was obie we wszystkie otworki :)

ja to się dziwie że nie wysadziłam trn jeszcze w powietrze ;) kilka lat temu, na pierwszych ćwiczeniach pipetowałam ustami iii roztwór wodorotlenku sodu (bardzo bardzo rozcieńczony) dostał mi się do buzi :D ;(

Gość biznesmen 22 lata
ooo, jesli nie chcesz wchodzic w biznes narkotykowy to mozemy zajac sie produkcja materialow wybuchowych, ktore bedziemy wysylac islamskim rebeliantom :classic_cool: najwyzej trafimy do Guantanamo ;(

Gość biznesmen 22 lata
ale wakacje na Kubie to juz cos :classic_cool:

Gość biznesmen 22 lata
spoko, za kase kupisz sobie nowa milosc ;(

Gość gość
rozczulający topic :D

miłości nie da się kupić :) ale za to kupiłabym sobie duże ilości alkoholu- takiego najdroższego i cygara. No i nowe louboutiny by się przydały

Gość Staro cyganko
Ty jak masz chłopa a stracić go nie chcesz to mu musisz lachem zrobić i od tyłu mu dać tak jak on chce.Ty z nim ruchej jak chcesz żeby twój był.Ruchej.Poruchej se.🌻